Мідзо (MEEDZO) краплі 60мг/мл флакон з крапельницею №4 (84170)

код товару: 84170
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЗдраво ТОВ
Форма випускуПо 15 мл у флаконі з коричневого скла з крапельницею; по 4 флакони у картонній пачці.
Оновлено:
13.06.2023
Перевірено

Опис

Фармакотерапевтична група
Засіб, що застосовується при алкогольній залежності.
Код АТС N07B B.

Інструкція - Мідзо (MEEDZO) краплі 60мг/мл флакон з крапельницею №4

Інструкція

Особливості препарату Мідзо – склад та механізм дії

У терапії алкогольної залежності застосовують препарати різної спрямованості. Ефективним засобом для лікування хронічної патології є Мідзо – лікарський засіб від алкоголізму у вигляді крапель. Терапевтичний ефект забезпечує ціанамід, що входить до складу – сіль ціанової кислоти (3 г на 1 краплю).

Дія препарату спрямована на формування умовного рефлексу. При спробі випити спиртне під час лікування виникає різке погіршення самопочуття. Смак та запах алкогольних напоїв викликає огиду. Негативна реакція організму спровокована блокадою ферментів, необхідні трансформації спирту. На відміну від багатьох ліків цієї групи, краплі не викликають зниження артеріального тиску.

Препарат поставляється у флаконах об'ємом 15 мл кожен. Можна купити 1 флакон мідзо або упаковку. У ній міститься 4 пляшки.

Препарат має перелік обмежень для застосування. В інструкції до Мідзо наведено такі стани, як:

  • тяжкі ураження серцево-судинної системи;
  • хвороби органів дихання зі зниженою дихальною функцією;
  • серцева недостатність;
  • патології нирок, печінки;
  • ураження головного мозку через порушення детоксикаційної функції печінки;
  • реакція підвищеної чутливості.

Коли призначають краплі Мідзо?

Краплі Мідзо рекомендовані для лікування людей із хронічним алкоголізмом. Препарат дозволяє уникнути зривів. Терапія проводиться лише за інформування хворого. Для призначення дозування рекомендується очна консультація нарколога. Тривалість терапії також встановлює лікар. Згідно з анотацією, тривалість безперервного прийому становить до півроку (3-6 місяців).

Про результати прийому Мідзо відгуки переважно позитивні. Частина людей одразу відмовлялася від споживання спиртного. Дехто намагався поєднувати ліки з алкоголем. Після погіршення самопочуття приходили до рішення про відмову від згубних напоїв.

Як застосовувати?

Мідзо – краплі для перорального прийому. Терапія немає прив'язки до харчування. Дія ціанаміду починається вже через 30-40 хвилин, зберігається протягом 12 годин. Ліки підходять для курсового лікування. Можливий одноразовий прийом, якщо людина відчуває, що може зірватися. Якщо рецидив відбувся, застосування препарату допоможе уникнути тривалого запою. Лікування слід розпочати через 12 годин після прийому останньої дози спиртного.

На скільки вистачає упаковки, залежить від призначеної схеми. Добова доза становить 36-75 мг. Об'єм ділиться на 2 прийоми. Інтервал між ними – 12:00. Разова доза – 12-25 крапель.

Препарат можна додавати в їжу та безалкогольні напої. Чи можна додавати до гарячого? Ні. Поєднання з гарячими напоями (вода, чай) не рекомендовано.

Побічні дії препарату

Ліки в більшості випадків добре переносяться. У переліку негативної симптоматики можуть бути:

  • зниження вироблення гормонів щитовидною залозою;
  • нудота;
  • запаморочення, дзвін у вухах;
  • дискомфорт в епігастрії;
  • погіршення апетиту;
  • шкірні висипання;
  • пригнічений стан;
  • підвищене сечовиділення;
  • еректильна дисфункція.

Такі ефекти часто пов'язані з прийомом підвищених доз препарату протягом тривалого часу. Слід припинити лікування та звернутися до лікаря для вибору альтернативного варіанту. Для мінімізації ризику побічних явищ терапія, схема, дозування призначаються тільки лікарем і після обстеження.

Через скільки можна пити алкоголь? Після прийому терапевтичний ефект зберігається протягом 12 годин. Ліки працюють, поки його приймають. Не має відкладеної дії.

Сумісність з алкоголем

Препарат для лікування залежних станів. Що буде, якщо випити Мідзо з алкоголем? Під удар потрапляють дихальна та серцево-судинна системи. Перелік негативних реакцій містить:

  • виражене почервоніння шкіри;
  • нудоту;
  • слабкість;
  • людину «кидає в піт»;
  • порушення серцевого ритму (тахікардія), біль у грудях;
  • утруднене дихання;
  • пульсуючий біль у шиї та голові;
  • знижується різкість зору.

Ступінь вираженості симптоматики залежить від кількості випитого спиртного та обсягу прийнятих ліків. При взаємодії з етиловим спиртом може виникнути блювання, гіпотонія. Лікування слід починати після не менше 12 годин після вживання спиртних напоїв. Чи можна померти від Мідзо? Ні, якщо дотримуватись дозування і не пити на фоні лікування алкоголь.

Чим замінити Мідзо – аналоги

Повним аналогом препарату є ліки іспанського виробника. Краплі Колме. Активна речовина тут також ціанамід. Купити в Україні його не завжди можливо.

Альтернативою краплі при хронічному алкоголізмі може бути Тетурам. Засіб на основі дисульфіраму. Недороге, випускається у таблетках. Має пролонговану дію (до 24 годин), але більш токсичну. Може провокувати гіпотензивний стан. Найменша вибірковість. Через 1-1,5 тижні після початку терапії проводять алкотест.

Як купити краплі Мідзо в Apteka.com?

Мідзо купити в інтернет аптеці можна онлайн або замовити по телефону. Номер у шапці сторінки. Препарат рецептурний. Ціна Мідзо вказана за упаковку (4 флакони). Для отримання зверніться до аптеки мережі або обраного при замовленні відділення Нової пошти.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004