Мішок уростомный 17477 Алтерна однокомпонентний прозорий 10-55мм №30 (76224)

код товару: 76224
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникКолопласт А/С
Форма випускуПо 30 шт. в упаковці.
Оновлено:
12.04.2024
Перевірено

Опис

Мішок уростомний 17477 Альтерна однокомпонентний, 10-55 мм

Високоефективна будова мішка перешкоджає зворотному ввезенню вмісту в уростому. Таким чином знижується ризик потрапляння інфекції в сечовивідні шляхи.

Мішок оснащений зливним клапаном, виготовленим з м'якого пластику. Клапан гігієнічний у використанні, легко відкривається і герметично закривається.

Особливості засобу:

- пластина з двошаровим гидроколлоідним адгезивом спиралевидної структури забезпечує надійне приклеювання і захист шкіри;
- пластина калоприймача потовщена у стоми і стоншується до країв;
- завдяки витонченнему ребристому краю пластина слідує рельєфу шкіри і тіла, не заважає при русі;
- добре приклеюється на нерівності тіла і шкіри;
- м'яка неткана підкладка мішків дозволяє шкірі під мішком "дихати" і оберігає її від роздратування.

Інструкція - Мішок уростомный 17477 Алтерна однокомпонентний прозорий 10-55мм №30

Виробник

Колопласт А/С

Країна походження

Данія

Лікарська форма

Мішок для калоприймача

Форма випуску

По 30 шт. в упаковці.

Показання

Уростомний мішок однокомпонентний призначений для збору сечі зі стоми. Адгезивна пластина уромішка приклеюється до шкіри навколо стоми, фіксуючи таким чином уромішок на тілі пацієнта.

Способи застосування

Необхідно вирізати отвір в пластині уростомного мішка за формою і розміром стоми.
Зніміть захисне покриття з пластини, для того щоб забезпечити приклеювання пластини до шкіри. При цьому зверніть увагу, що випускний отвір (клапан) має бути закритим.
Переконайтеся, що шкіра навколо стоми чиста і суха. Додайте пристрій клейкою пластиною до тіла. Акуратно одягніть уростомний мішок і легко притисніть пластину до шкіри.
При наповненні мішка сечею більше ніж на 1/3 необхідно провести випорожнення. Для цього відкрийте вихідний отвір і спорожніть мішок. Протріть випускний отвір чистою серветкою від залишків вмісту і заново закрийте.
Для запобігання подразнення шкіри від дії сечі на шкіру, необхідно використовувати захисну пасту-герметик.
Для зручності використання уростомного мішка і збільшення обсягу, мішок можна приєднати до будь-якого приліжкового або ножного мочеприймального мішку. Для цього необхідно за допомогою коннектора, який йде в наборі з уростомними мішками, приєднати уростомний мішок з мочеприймальним мішком.

Особливі умови

Перед використанням калоприймача з конвексною пластиною, проконсультуйтесь з лікарем.

Попередження
Повторне використання даного виробу може створити потенційну шкоду для користувача. Повторна обробка, миття, дезінфекція та/або стерилізація можуть привести до порушення характеристик виробу, що в свою чергу створює додатковий ризик тілесного ушкодження або інфікування пацієнта.
Відігніть пластину назад, вирівняйте пластину навколо стоми і щільно притисніть її до шкіри.
Пластина повинна щільно прилягати навколо стоми. Щоб запобігти підтіканню, важливо забезпечити герметичне приклеювання навколо стоми. Для герметичного приклеювання ретельно розгладьте пластину знизу вверх, міцно притискаючи її до шкіри. Обведіть пальцем навколо стоми, щоб забезпечити щільне прилипання пластини.
Натисніть на мішок, щоб забезпечити швидке приклеювання.
Не забувайте закривати випускний отвір перед використанням.
Випускний отвір може бути захований в кишені спереду, що зробить його більш зручним і непомітним.

Випорожнення/дренаж
Перед випорожненням тримайте кінець випускного отвору направленим вгору, стисніть зовнішній кінець випускного отвору, витягніть корок і розслабте стискання випускного отвору, а потім випорожніть мішок. Після повного випорожнення переконайтесь, що випускний отвір щільно закритий, корок повністю вставлений.

Видалення
Акуратно відклейте пластину, потягнувши за вушко на пластині зверху вниз.
Вільною рукою притримуйте шкіру, щоб полегшити відклеювання.

Утилізація
Виріб призначений тільки для одноразового використання і повинен бути утилізований відповідно до місцевих правил утилізації, наприклад, із побутовим сміттям.
Не змивайте виріб в унітаз.

Приліжковий сечоприймач
Для більшої безпеки ми рекомендуємо використовувати приліжковий сечоприймач COLOPLAST, який було спеціально створено для під'єднання сечоприймача безпосередньо до уростомного мішка. Проте
мішки для уростоми можуть бути під'єднані до всіх типів приліжкових сечоприймачів з використанням з'єднувача, який входить в комплект.
Вузький кінець з'єднувача проштовхується у випускний отвір уростомного мішка, а інший кінець з'єднується з приліжковим сечоприймачем.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004