Менорагін капсули №10 (84169)

код товару: 84169
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЗдраво ТОВ
Форма випускуПо 10 капсул у блістері; по 1 блістеру у картонній коробці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ КРОПИВИ, ЕКСТРАКТ ПАСТУШОЇ СУМКИ
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Активними інгредієнтами дієтичної добавки Менорагін® / Menoragin® (капсули) є рослинні екстракти грициків (Сapsella bursa-pastoris), листя кропиви дводомної (Urtica dioica), деревія звичайного (Achillea milefolium), L-метилфолат кальцію.

Екстракт грициків (Сapsella bursa- pastoris) може сприяти зменшенню обсягу та тривалості маткової кровотечі у разі менорагії та метрорагії різного походження (менструальні та позаменструальні маткові кровотечі), може сприяти покращенню скорочувальної діяльності гладкої мускулатури матки та зменшенню больових відчуттів, пов'язаних з менструацією, володіє протизапальною та кровоспинною активністю, знижує проникність капілярів, артеріальний тиск, виявляє антиоксидантну активність.

Екстракт листя кропиви дводомної (Urtica dioica) може проявляти знеболювальну та протизапальну активність, покращувати скорочувальну активність матки, сприяти зниженню артеріального тиску за рахунок розширення периферійних судин та діуретичної активності, може впливати на зменшення менструальної крововтрати у жінок, прискорювати згортання крові, зокрема за рахунок вмісту вітаміну К, який впливає на синтез протромбіну в печінці, має антиоксидантну активність.
Екстракт деревію звичайного (Achillea milefolium) може сприяти пом'якшенню больових відчуттів при дисменореї, має спазмолітичну дію, володіє кровоспинною та ранозагоювальною активністю, чинить протизапальну дію, може справляти позитивний вплив на регуляцію менструального циклу за рахунок естрогеноподібної дії.

Фолат (L-метилфолат кальцію) бере участь у синтезі нейромедіаторів та важливих ферментних реакціях організму. Вилучаючи зайвий гомоцистеїн, фолат допомагає здоровій роботі серцево-судинної та нервової системи. Доведено що L-метилфолат значно підвищує концентрацію фолата в червоних кров'яних тільцях порівняно із вживанням фолієвої кислоти. Цей біоактивний фолат засвоюється у 7 разів краще, ніж фолієва кислота.

L-метилфолат кальцію є переважною природною формою фолатів та однією з найбільш біоефективних, і основною формою в плазмі людини. Фолати беруть участь у формуванні клітин крові, зокрема еритроцитів; обміні гомоцистеїну, що в свою чергу позитивно впливає на згортальну функцію крові; синтезі амінокислот, ДНК та РНК; сприяє відновленню тканин. Споживання достатньої кількості фолатів робить позитивний внесок у підтримку нормаль- ного психо-емоційного стану, у запобігання перепадам настрою, депресії та тривожності, сприяє нормалізації сну за рахунок участі у синтезі нейротрансмітерів.

Не є лікарським засобом.

Інструкція - Менорагін капсули №10

Виробник

Здраво ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: рослинні екстракти грициків (Сapsella bursa-pastoris) - 200 mg (мг), листя кропиви дводомної (Urtica dioica) - 50 mg (мг), деревія звичайного (Achillea milefolium) - 50 mg (мг), L-метилфолат кальцію - 150 mcg (мкг) (69% денної норми згідно з Регламентом (ЄС) №1169/2011)
Допоміжні речовини: антиспікаючі агенти: мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію; желатинова оболонка капсули: желатин, барвники (червоний оксид заліза, титану діоксид).
Без ГМО.

Форма випуску

По 10 капсул у блістері; по 1 блістеру у картонній коробці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ КРОПИВИ, ЕКСТРАКТ ПАСТУШОЇ СУМКИ

Показання

Застосовувати особам жіночої статі віком від 12 років як додаткове джерело екстрактів лікарських рослин, наявних у складі Менорагін® / Menoragin®, та метилфолату (у вигляді L-метилфолату кальцію) у комплексній терапії для нормалізації функціонування кровотворної та серцево-судинної систем, надання підтримки організму, відновлення гарного самопочуття жінки з надмірною або довгою крововтратою під час менструації та поза нею (мено- та метрорагії, дисменорея та передменструальний синдром).

Перед споживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Способи застосування

Курс застосування - 5-10 днів, залежить від характеру та тяжкості стану. Курс застосування більше 10 днів має бути узгоджений з лікарем.

Особливі умови

Дієтична добавка не може бути заміною повноцінного і збалансованого раціону харчування та здорового способу життя.

Кількість дієтичної добавки, рекомендована для щоденного споживання: особам жіночої статі віком від 12 років з першого дня крововтрати під час менструації або поза нею по 1 капсулі 2-3 рази на добу після прийому їжі, запиваючи склянкою води.

Застереження при застосуванні: підвищена чутливість до складових, вік до 12 років. Не застосовувати під час вагітності і годування грудьми. Не споживати разом з лікарськими засобами, що впливають на згортальну функцію крові, засобами для лікування захворювань щитоподібної залози, заспокійливими.

Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Особливі умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі, яка не перевищує 25 °С, в сухому, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів місці.

Зберігати в недоступному для дітей місці!

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004