Maternea Зміцнюючий крем для тіла 150 мл (58990)

код товару: 58990
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникСофарма Україна ТОВ
Форма випускуТуба 125 мл в картонній упаковці
Оновлено:
28.10.2020
Перевірено

Опис

Вагітність - це наповнені радістю і хвилюванням дні і тижні очікування зустрічі з малям. Але це також період, який знаменується приємними для багатьох жінок змінами.

Ви здивуєтеся, але саме в ці місяці власниці найскромніших бюстів з задоволенням можуть вигукнути: «Ну нарешті! Ось про це я мріяла все життя! ».

Зберегти красу і здоров'є збільшиних в розмірі грудей, допомогти їм залишитися красивими і пружними після народження малюка і в період лактації, вам допоможе спеціальний підтягуючий крем Maternea від бренду Lavena.

Крем щедро зволожує клітини, насичує їх поживними речовинами і цінними мікроелементами.

Комплекс Bio-Bustyl активізує синтез колагену і прискорює процес відновлення шкіри.

Крем Lavena Maternea вільний від агресивної хімії та ароматизаторів, тому їм без побоювань можуть користуватися навіть годуючі мами!

Інструкція - Maternea Зміцнюючий крем для тіла 150 мл

Виробник

Софарма Україна ТОВ

Країна походження

Болгарія

Склад

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cetearyl Аlcohol, Pentylene Glycol, Polyglucoronic Acid, Polyisobutene, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Octyldodecanol, Ascorbyl Palmitate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide.

Форма випуску

Туба 125 мл в картонній упаковці

Лікарська форма

Крем

Показання

Використовуйте зранку або ввечері, масажуючи шкіру круговими рухами від основи грудей до декольте, просуваючись до шиї, з перших місяців вагітності.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004