Олія гарбуза екстра капсули 0.5 г №42 (50294)

код товару: 50294
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендЛавка жизни
ВиробникАва Плюс ООО
ФормаКапсули
Форма випускуВ упаковці капсули по 0,5 г №42
Діюча речовинаМАСЛО ГАРБУЗА
Оновлено:
19.12.2022
Перевірено

Опис

Масло гарбуза містить каротиноїди, токофероли, фосфоліпіди, флавоноїди, вітаміни А, Е, групи В, С, К, Р, РР, F, поліненасичені жирні кислоти, мікро- і макроелементи, ефірні масла.

НАСІННЯ ГАРБУЗА
Насіння багаті білком, клітковиною, залізом, міддю, магнієм, марганцем і фосфором, а такожтакими амінокислотами як аргінін і глутамінова кислота. У них також міститься кальцій, калій, цинк, селен, фолієва кислота і ніацин. Гарбузове насіння також містять ліноленову кислоту, яказміцнює артерії. Гарбузове насіння можуть знизити гормональний збиток клітинам простати, ітаким чином скоротити ризик захворювання раком передміхурової залози. У Китаї гарбузове насіння вважають засобом від депресії.

ДЖЕРЕЛО ЦИНКУ

Особливу славу насіння гарбуза придбали завдяки цинку. У насінні гарбуза (особливо в зеленій шкірці) його міститься майже стільки ж, скільки в устрицях (устриці - найбагатше джерело природного цинку).
Цинк - головний мінерал чоловічого здоров'я і чоловічої сили. Чоловікам його потрібно в 6-8 разів більше, ніж жінкам. Цинквпливає на діяльність статевих залоз і передміхурової залози, нормалізує секрецію тестостерону і використовується для профілактики і лікування чоловічого безпліддя.
Зовсім недавно вчені зробили вражаюче відкриття: цинк - справжній мінерал тверезості! Якщо в організмі людини достатньо цинку, то його "шанси" перетворитися в алкоголіка, на думку вчених, значно знижуються.

Цинк допомагає підшлунковій залозі виробляти інсулін і здатний врівноважувати цукор в крові.

Активною речовиною, що визначає протиглистну дію насіння гарбуза, є кукурбітин. Особливо цінним є те, що настільки нестерпний дляглистів, для людини кукурбітин абсолютно нешкідливий.

ОЛІЯ З НАСІННЯ ГАРБУЗА
Олію з насіння гарбуза отримують методом холодного пресування, що дозволяє зберегти весь комплекс біологічно активних речовин, які обумовлюють його цілющу дію. Серед них: жирне і ефірне масла; вітаміни А, з, групи В, С, К, Р, РР, F; унікальний комплекс фосфоліпідів рослинного походження; флавоноїди; ненасичені і поліненасичені жирні кислоти, у тому числі омега-3 і омега-6 ; фосфатидилхолін - з'єднання, що переводить вільний холестерин в ефіри холестерину, які не беруть участі в розвитку атеросклерозу; кукурбітин, що виявляє антигельмінтні властивості; а також 53 мікро-і макроелементи, серед яких залізо, калій, кальцій, мідь, магній, селен.

Багатий хімічний склад олії насіння гарбуза дозволяє використовувати його як цінний дієтичний продукт, що володіє широким спектром дії, а саме: протизапальною, антиоксидантною, антисклеротичною, противиразковою, гепатопротекторною і жовчогінною. У народній медицині воно застосовується при цирозі і дистрофії печінки, гепатитах, для поліпшення функціонального стану жовчовивідних шляхів; виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, гастриті; гіперліпідемії і атеросклерозі. Ректально використовується при геморої і анальних тріщинах. Як місцеве і зовнішній засіб використовується в дерматології - при псоріазі, екземі, гіперкератозі, опіках, трофічних виразках, пролежнях; в гінекології - при ерозії шийки матки, кольпіті, ендоцервіте; в стоматології - при пародонтозі, стоматитах.
Однак найбільший інтерес масло насіння гарбуза представляє для чоловіків, так як є ефективним засобом для профілактики і комплексного лікування захворювань передміхурової залози. Воно сприяє нормалізації функції передміхурової залози за рахунок поліпшення мікроциркуляції, андрогенного і протизапальної дії. Цинк і кукурбітаціна, що містяться в олії, перешкоджають утворенню дигидротестостерона - гормону, що відповідає за ріст передміхурової залози. Особливо важливо, що відновлення статевої функції відбувається на тлі загального очищення кишечника й нормалізації роботи нирок і печінки. Олія насіння гарбуза сприяє усуненню болю в простаті, полегшенню сечовипускання, нормалізації діяльності передміхурової залози, попередження розвитку аденоми.

Рекомендується приймати в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело моно-і поліненасичених жирних кислот (олеїнова, ліноленова, лінолева), фосфоліпідів, фітостеролів, вітамінів (В1, В2, С, РР). Сприяє нормалізації ліпідного обміну, поліпшення функціонального стану печінки, жовчовивідних шляхів і сечотатевої системи. Має гепатопротекторні, жовчогінні, антиоксидантні, антигельмінтні і загальнозміцнюючі властивості.

Інструкція - Олія гарбуза екстра капсули 0.5 г №42

Виробник

Ава Плюс ООО

Країна походження

Україна

Склад

Олія гарбуза; оболонка капсули: желатин, гліцерин, вода.

Форма випуску

В упаковці капсули по 0,5 г №42

Лікарська форма

Олія

Діюча речовина

МАСЛО ГАРБУЗА

Показання

Рекомендації щодо застосування
Може бути рекомендовано для використання в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е.
Сприяє нормалізації функціонування сечостатевої системи чоловіків, печінки і жовчовивідних шляхів, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, нормалізації ліпідного обміну, артеріального тиску,
Зміцненню стінок судин і підвищення їх еластичності,
Зниження рівня холестерину в крові,
Зміцненню імунітету
Застосовується при захворюваннях сечового міхура, нирок, уретри, простати, передміхурової залози, шкірних захворюваннях (екзема, герпес, псоріаз), атеросклерозі.
Має загальнозміцнюючі, бактерицидними, гепатопротекторні, протизапальні, ранозагоювальні, антигельмінтні, протипухлинні, антиоксидантні властивості.

Способи застосування

Спосіб застосування
Дорослим і дітям з 14 років по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004