Олія насіння гарбуза 200мл (84428)

код товару: 84428
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникМирослав ПП
Форма випускуПо 200 мл у пляшці
Оновлено:
06.07.2022
Перевірено

Опис

У косметиці

Завдяки наявності, вітаміну Е, насичує шкіру вологою і киснем, роблячи її оксамитовою і пружною. Ферменти насіння гарбуза сприяють розчиненню мертвих клітин шкіри. Рекомендуються маски з теплої олії. Спостерігається уповільнення процесу старіння шкірних покривів. Допомагає при тріщинах і подразненні на губах, прекрасно живить і зволожує шкіру губ. Захищає також шкіру від сонячних опіків. Гарбузова олія сприяє відновленню і прискоренню зростання коренів волосся і нігтів. При випадінні волосся в шкіру голови втирають гарбузову олію кілька разів на тиждень.

У кулінарії

Багатий склад мінеральних речовин гарбузової олії (калій, кальцій, магній, залізо, марганець, мідь, цинк, селен, молібден, нікель) дозволяє використовувати його як цінний дієтичний продукт, який регулює ліпідний і вуглеводний обмін, поліпшує моторну функцію кишечника і жовчовивідних шляхів, а також як джерело вітамінів і мінеральних речовин.

Гарбузова олія високо цінується як продукт елітарного і лікувально-профілактичного харчування. Гарбузова олія використовується в якості підливи для овочевих салатів і збризкування тушкованих овочів, м'яса. Але гарбузову олію не можна нагрівати.

Олія з насіння гарбуза містить в собі невичерпні запаси життєвої енергії для людського організму!

Інструкція - Олія насіння гарбуза 200мл

Виробник

Мирослав ПП

Країна походження

Україна

Форма випуску

По 200 мл у пляшці

Лікарська форма

Олія харчова

Показання

Олія отримана з насіння гарбуза методом холодного пресування, яке гарантує збереження всіх вітамінів і біологічно активних речовин.

Гарбузова олія - найбагатше джерело вітамінів і мікроелементів. Унікальний комплекс есенціальних фосфоліпідів рослинного походження, вітаміни A, E (не менше 30%), В1, В2, С, Р, F, флавоноїди, ненасичені і полінасичені жирні кислоти, (ліноленова, олеїнова, лінолева) надають олії унікальні властивості. Також містить кукурбітин, що виявляє антигельмінтні властивості, селен запобігає розвитку раку, алкалоїд трігонеллін (володіє гіпоглікемічною дією). Гарбузова олія є одним з найбагатших джерел цинку, необхідного чоловікам від народження до старості.

Способи застосування

Приймати олію потрібно за годину до їди або дві години після їди, не запиваючи.

При простатиті, аденомі простати, зниженні статевої потенції у чоловіків - по 1 чайній ложці 3 рази на день і мікроклізми 25-50мл або тампони 1-2 рази на день, на курс 300-600 мл (зробити ватно-марлевий тампон, рясно змочити гарбузовим маслом, ввести в пряму кишку, після очисної клізми, на ніч), а також застосовувати при масажі простати. Масляні мікроклізми: 1 столову ложку масла на 1/4 склянки теплої води, збити в емульсію.

При запальних процесах в легенях і дихальних шляхах, катарах, стоматиті, пародонтозі, для зняття болю і печіння при циститі - внутрішньо по 5 -10 крапель 3 рази на день (протягом 4-х тижнів).

При цирозі, алкогольному ураженні печінки, гепатиті, холециститі, жовчнокам'яній хворобі, для нормалізації складу жовчі і обміну речовин - по 1-2 ч. л. (В залежності від ваги) 3-4 рази на день за годину до їжі. Врахуйте, що гарбузова олія має сильну жовчогінну дію, можливе виникнення болю при русі каменів. Якщо відчуваєте біль - знижуйте дозу до 1/2 чайної ложки, збільшуючи тривалість курсу.

При печії, гастриті, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах, запорах, проктиті, тріщинах прямої кишки - по 1-2 ч. л. (В залежності від ваги) 3-4 рази на день за годину до їжі і мікроклізми 3-5 мл. на ніч після очисної клізми.

Гіперліпідемія, профілактика атеросклерозу - по 1 чайній ложці 3 рази на день тривала терапія - по 400 - 600 мл. 2 рази на рік.

При шкірних захворюваннях, дерматитах, діатезі, екземі, псоріазі рекомендується змазування уражених ділянок 4 рази на день протягом 4 тижнів і одночасний прийом всередину по 1-2 чайних ложки 3-4 рази на день за годину до їжі. При хімічних та термічних опіках особливо ефективно при свіжих ранах шляхом простого змащування або накладання волого-висихаючих пов'язок, просочених олією. Зміна через день.

Лікарська, харчова, квіткова алергія - по 3 чайних ложки в день і по 5-6 крапель в запалені пазухи носа.

Кольпіти, ерозії - ватно-марлевий тампон, рясно змочений гарбузовою олією, вводять в піхву на ніч, щодня.

Особливі умови зберігання

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004