Масло насіння розторопші 200мл (97624)

код товару: 97624
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникМирослав ПП
Форма випускуПо 200 мл упляшці
Оновлено:
28.10.2022
Перевірено

Опис

Олія розторопші вельми багата цинком, магнієм, марганцем і селеном. Всі ці чотири мінеральних речовини необхідні для повноцінного синтезу підшлунковою залозою гормону інсуліну, який здійснює регуляцію рівень глюкози в крові.

Крім того, цинк, марганець, магній і селен в поєднанні з поліненасиченими кислотами Омега-6 і Омега-9 і вітаміном Е грають найважливішу роль у функціонуванні органів статевої сфери, сприяють нормалізації репродуктивної жіночої і чоловічої функцій, покращують процес ембріонального розвитку.

Інструкція - Масло насіння розторопші 200мл

Виробник

Мирослав ПП

Країна походження

Україна

Склад

У жирнокислотноу складі олії розторопші лідируючу позицію займає лінолева (Омега-6) поліненасичена кислота (63-64%). Вміст не менш корисної для організму людини олеїнової кислоти (Омега-9) в олії розторопші становить від 20 до 22%. Присутні також в цьому цінному рослинному продукті і інші ліпіди - пальмітинова (7-8%), стеаринова (3-5%), арахінова (1-2%) і бегеновая (1-1,7%) жирні кислоти.

Лікарська форма

Олія харчова

Форма випуску

По 200 мл упляшці

Показання

Цілющі властивості розторопші людям були відомі ще в глибоку давнину

Олія розторопші є багатющим джерелом найбільш корисних для організму людини каротиноїдів (попередників вітаміну А), вітамінів Е, D, К і групи B, макро- і мікроелементів (калій, магній, кальцій, марганець, залізо, цинк, селен, мідь, хром , алюміній, ванадій, бор і ін.) і біологічно активних речовин (флаволігнани (силібін, силідіанін, силікристин, неогідрокарпін), флавоноїди (кварцетин і ін.), хлорофіл, біогенні аміни і ін.)

Характерною особливістю і головним достоїнством олії розторопші є присутність в її складі потужного гепатопротектора силімарину - унікального комплексу найсильніших природних антиоксидантів-флаволігнанів (силібіну, силидианіну, силікристину, неогідрокарпіну і ін.). Силімарин, що міститься в олії розторопші, перевершує по своїй антиоксидантній активності вітаміни Е і С і надає різнобічний благотворний вплив на функціональний стан печінки: зміцнює і захищає клітинні мембрани клітин печінки-гепатоцитів, сприяє регенерації гепатоцитів, які зазнали руйнівного впливу алкоголю і токсичних речовин, усуває запальні процеси в печінці, підсилює вироблення жовчі, а також покращує детоксикаційну функцію печінки. Варто відзначити, що саме силімарин, який входить до складу олії розторопші, є найбільш ефективною і відомою у всьому світі протиотрутою при отруєнні одним з найнебезпечніших отруйних грибів - блідою поганкою.

Зеленуватий відтінок олії розторопші обумовлений вмістом в цьому рослинному продукті особливої антибактеріальної речовини - хлорофілу. Підсилює протизапальні та імуномодулюючі властивості інших біохімічних компонентів олії розторопші (флавоновідов, флавонолігнанов, вітамінів Е і А, цинку, магнію і марганцю), хлорофіл в значній мірі прискорює процес ранозагоювання і епітелізації, виявляє благотворний вплив на роботу серцево-судинної, травної, ендокринної та респіраторної систем, а також перешкоджає утворенню каменів в органах сечовивідної системи.

Олія розторопші містить також значну кількість найсильніших природних антиоксидантів - вітамінів Е і А. Граючий ключову роль в роботі серцево-судинної і репродуктивної систем, вітамін Е в комплексі з вітаміном А активно перешкоджають розвитку запальних процесів, вельми благотворно впливають на стан шкіри і органів зору, попереджають передчасне старіння, і забезпечують надійний захист організму людини від інфекційних і онкологічних захворювань.

Входить до складу олії розторопші і вітамін D, необхідний для повноцінного засвоєння організмом людини фосфору і кальцію, зміцнення імунітету і правильного функціонування серця, судин і щитовидної залози.

Ефективна взаємодія вітаміну D і кальцію в організмі людини забезпечує інша жиророзчинна речовина, що міститься в олії розторопші - вітамін К. Цей «антигеморрагічний вітамін» попереджає крововиливи, пов'язані з зниженим згортанням крові і необхідний для правильного функціонування нирок.

Присутні в складі олії розторопші вітаміни групи B грають важливу роль в регуляції роботи мозку, нервової, серцево-судинної, ендокринної, м'язової і травної систем організму людини, беруть участь в синтезі білка крові гемоглобіну і виробленні стероїдних гормонів, а також вельми благотоворно впливають на стан волосся, шкіри та нігтів.

Способи застосування

Застосовувати по 1 ст. ложці 2-3 рази на день за 20-30 хв до їди. Можна додавати в холодні страви з овочів.

Особливі умови зберігання

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004