Олія насіння льону капс. 0.5 г №50 Аптека природи (48349)

код товару: 48349
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникКомпания Дана,Я ЧП
ФормаКапсули
Форма випускуПо 50 капсул в упаковці.
Діюча речовинаОЛІЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ
Оновлено:
19.01.2022
Перевірено

Опис

Масло з насіння льону-нерафінована олія (Oleum lini), що виготовляється з насіння льону звичайного (Linum usitatissimum) віднесеного до списку лікарських рослин, а також застосовується в харчовій промисловості і народній медицині багатьох країн світу.

Найважливішими компонентами лляної олії є жирні кислоти: альфа-ліноленова кислота-30% (Омега-3); лінолева кислота - 20% (Омега-6); олеїнова кислота - 10% (Омега-9); інші насичені жирні кислоти - 10%. Вміст насичених кислот 9-11%. Містить вітаміни А, E, мінеральні сполуки, каротиноїди і лігнани.

У народній медицині і традиційної фітотерапії показання до застосування лляної олії досить великі як для профілактики, так і безпосередньо для лікування.

Біологічно активні сполуки лляної олії мають протисклеротичні, антиоксидантні, проносні, жовчогінні властивості, активізують утворення і виведення жовчі, сприяють виведенню холестерину, стимулюють катаболізм холестерину, нормалізують ліпідний обмін. Використовується при захворюваннях печінки, атеросклерозі, запорах, для нормалізації функціонування серцево-судинної і сечостатевої системи, підтримки імунної системи. Вважається, що систематичне вживання лляної олії в їжу знижує ризик інсульту на 37%.

Лляна олія і препарати з насіння льону використовуються в профілактиці ракових захворювань. Вже давно визнано, що головне в боротьбі з цим бичем століття - профілактика, і перш за все, нормалізація процесів метаболізму.

Речовини, що містяться в лляній олії позитивно позначаються на стан шкіри, волосся. Також вони сприятливо впливають на жировий обмін на слизову шлунково-кишкового тракту, обволікаючи її тонким шаром, таким чином активізують швидкість просування вмісту кишечника, сприяючи загоєнню ерозій і виразок. І це далеко не весь перелік лікувальних властивостей масла льону.

Інструкція - Олія насіння льону капс. 0.5 г №50 Аптека природи

Виробник

Компания Дана,Я ЧП

Країна походження

Україна

Склад

Масло з насіння льону.

Форма випуску

По 50 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ОЛІЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ

Показання

При захворюваннях печінки, атеросклерозі, запорах, для нормалізації функціонування серцево-судинної і сечостатевої системи, підтримки імунної системи

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, схильність до проносу.

Способи застосування

Вживати дорослим по 3 капсули 0,5 г три рази на день, по 1 чайній ложці два рази на день після їди протягом 2-3 місяців.

Можна додавати до страв, які не проходять термічну обробку. При необхідності курс вживання повторюють.

Особливі умови

Не використовувати як замінник повноцінного і збалансованого харчування!

Не перевищувати рекомендованої добової дози!

При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів і перед вживанням добавки дієтичної необхідно проконсультуватися з лікарем.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004