Олія реп'яхова 50мл (19505)

код товару: 19505
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендАдверсо
ВиробникАдверсо
Форма випускуолія реп'яхова 50 мл
Оновлено:
04.11.2022
Перевірено

Опис

Виробляється за унікальною технологією, яка дозволяє з кореня лопуха отримати в незмінному вигляді повний комплекс активних речовин, які сприяють збереженню природної структури волосся, шкіри і нігтів, відновлюють і захищають їх у несприятливих умовах.
Олія реп'яхова є косметичним засобом та призначена для догляду за шкірою тіла та голови людини. Олія реп'яхова усуває жорсткість шкіри, повертає пружність та свіжість, стимулює обмін речовин, сприяє росту волосся, зміцнює коріння волосся, знищує лупу, перешкоджає облисінню.

Інструкція - Олія реп'яхова 50мл

Бренд

Виробник

Адверсо

Країна походження

Україна

Склад

Oleum Arctium Lappa

Форма випуску

олія реп'яхова 50 мл

Показання

Застосування: Голову вимийте теплою водою, підсушить рушником. М'яко втріть достатню кількість олії реп'яхової в шкіру голови. Через 30-40 хвилин вимийте голову м'яким шампунем. Процедуру по вторюйте не рідше 1 разу в тиждень протягом 3-4 місяців.
Для посилення ефекту олії реп'яхової використовуйте легкий масаж шкіри. Рекомендується надягти поліетиленову або гумову шапочку і обгорнути голову рушником.
Для розгладження зморшок, повернення шкірі пружності й свіжості, після очищення обличчя та шиї легкими масажними рухами нанесіть олію реп'яхову на шкіру, у тому числі і навколо очей. Процедуру повторюйте щодня.
Перед використанням реп'яхову олію бажано підігріти до температури тіла. При необхідності залишки реп'яхової олії рекомендується видаляти серветкою.

Протипоказання

Індивідуальне несприйняття олії

Особливі умови зберігання

Зберігати в герметично закритому флаконі темного кольору при кімнатній температурі не вище +25 С. Уникати попадання сонячних променів. Бажано використати протягом 6 місяців після відкриття

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004