Олія льону 100мл (53454)

код товару: 53454
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникПАТ "Лубнифарм"
ФормаОлія
Форма випускуФлакон 100 мл
Оновлено:
28.10.2022
Перевірено

Опис

Антиоксидантна властивість олії льону дарує організму молодість і довголіття; антиканцерогенна властивість лляної олії пояснюється наявністю в ній специфічних речовин - лігнінів, які гальмують розвиток клітин раку, і сприяє припиненню зростання ракових пухлин. Регулярне вживання олії є відмінною профілактикою онкологічних захворювань, особливо товстої кишки і раку грудей у жінок.

Лляну олію застосовують для профілактики і лікування ряду захворювань щитовидної залози, печінки, нирок, серцево-судинної системи, (гіпертонії, коліту, тромбозу, атеросклерозу судин, сечокам'яної хвороби, розсіяного склерозу та інших захворювань).

Регулярне вживання лляної олії сприяє нормалізації роботи травної системи в цілому. Зокрема, ця олія покращує роботу печінки, усуває печію і запори. Олія з насіння льону надзвичайно сприятливо впливає на слизові оболонки кишечника. Її застосування рекомендується при гастритах, запальних захворюваннях стравоходу, виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах, дуоденітах, цирозі печінки, жировій дистрофії печінки, гепатиті, геморої, жовчнокам'яній хворобі, залишкових явищах дизентерії і стійких запорах.

Інструкція - Олія льону 100мл

Виробник

ПАТ "Лубнифарм"

Країна походження

Україна

Склад

Олія з насіння льону - 100%

100 г (g) продукту містять: білки - 0 г (g), жири - 99,4 г (g),вуглеводи - 0 (g), енергетична цінність - 894,6 ккал (kcal).

Не є лікарським засобом.Без ГМО.

Лікарська форма

Олія

Форма випуску

Флакон 100 мл

Показання

Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування - джерело поліненасичених жирних кислот, вітаміну E, сприяє нормалізації ліпідного обміну; для оптимізації раціону вегетаріанців; має м`які послаблюючі властивості. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.



Способи застосування

Рекомендовано вживати: дорослим по 1 чайній ложці 2 рази на добу за 30 хв до вживання їжі та (або) під час прийому їжі. Не піддавати термічній обробці! Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання: індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітні, жінки, що годують немовлят, діти до 14 років.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 С, строк придатності - 2 роки.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Виробник: АТ "Лубнифарм", Україна, 37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Барвінкова, 16.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004