Олія волоського горіха 100мл (84280)

код товару: 84280
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЕкоїл ПП
Форма випускупо 100 мл у флаконі
Оновлено:
09.06.2022
Перевірено

Опис

Олія горіха грецького завдяки неповторному хімічному складу володіє загальнозміцнюючими, антиоксидантними, протисклеротичними, регенеруючими, ранозагоювальними, протизапальними, імуномодулюючими, омолоджуючими, жовчогінними властивостями.

Опис

Прозора масляниста рідина (допускається наявність незначного осаду) без сторонніх включень, від жовтого до бурого кольору. Запах та смак специфічні, обумовлені сировиною.

Інструкція - Олія волоського горіха 100мл

Виробник

Екоїл ПП

Країна походження

Україна

Склад

Олія горіха грецького містить такі поліненасичені жирні кислоти, як ліноленова (Омега-3) та лінолева (Омега-6) і тільки в ній ці кислоти присутні в ідеальному для людини співвідношенні 1:4. Також до її складу входять інші поліненасичені кислоти, каротиноїди, ситостерол, ретинол, коензим; макро та мікроелементи: цинк, мідь, йод, кальцій, залізо, фосфор, кобальт, селен, магній; вітаміни А, Д, Е, До.

Форма випуску

по 100 мл у флаконі

Лікарська форма

Олія горіха

Показання

Олія горіха волоського корисна при хронічних гепатитах, холециститах, колітах, гастритах, виразках та інших захворюваннях травної системи. Ситостерол, що входить до складу олії, перешкоджає всмоктування холестерину з кишечника, сприяє покращенню перистальтики кишечника, його очищенню, загоює виразки. Крім того, позбавляє печії, адже має здатність знижувати кислотність.

Використання олії горіха волоського позитивно впливає і на діяльність серцево-судинної системи: робить стінки судин пружними та еластичними, знижує рівень холестерину в крові, тим самим знижує ризик розвитку атеросклерозу, є профілактикою інфарктів, інсультів, тромбофлебітів. Крім того, компоненти, що входять до складу олії, нормалізують тиск.

Регулярне вживання олії горіха волоського допомагає стабілізувати рівень цукру в крові, позитивно позначається на процесах метаболізму, нормалізує діяльність щитовидної залози, сечостатевої системи, стимулює лібідо, сприяє профілактиці захворювань дихальних шляхів, у тому числі туберкульозу.

Олія горіха грецького благотворно впливає на роботу печінки, допомагає відновлювати та зміцнювати її клітини, сприяє своєчасному відтоку жовчі, підвищує еластичність жовчних проток.

Олія горіха грецького виводить з організму радіонукліди та канцерогенні речовини, вона має тонізуючу дію, уповільнює процеси старіння та омолоджує весь організм, є помічником у боротьбі із зайвою вагою, пригнічує утворення підшкірного жиру.

Унікальний склад дозволяє використовувати масло в дієтичному харчуванні при запальних процесах, воно загоює тріщини, опіки, рани. Олію горіха грецького рекомендується приймати після тривалих хвороб та операцій.

Компоненти, що входять до складу олії, живлять клітини головного мозку, підвищують еластичність капілярів у його корі, покращують гостроту зору, знімають почуття втоми, нормалізують ритм сну і тому його вживання особливо рекомендується школярам, водіям, людям, які працюють за комп'ютером, літнім людям. .

Олія горіха грецького допомагає забезпечити нормальне зростання та розвиток кісток, попереджає рахіт та остеопороз, воно необхідне у підлітковому віці, оскільки сприяє формуванню емалі зубів, сприяє повноцінному фізичному, розумовому та статевому розвитку. Особливо вона показана дітям ослабленим, тим, що повільно розвиваються.

Олія горіха грецького корисна для шкіри обличчя та тіла, для волосся та нігтів, надає відразу тонізуючий, відновлювальний, омолоджуючий, зволожуючий та поживний ефекти. Крім того, вона стане при нагоді любителькам засмаги, адже сприяє утворенню меланіну та збереженню засмаги на більш тривалий час.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, загострення виразкової хвороби, ерозивний гастрит, зниження кислотності шлункового соку, вагітність.

Застереження

Перевищувати добову дозу, що рекомендується, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способи застосування

Дорослим та дітям старше 12 років по 1 чайній ложці за 30 хвилин до їди, не запиваючи рази на добу, при одноразовому прийомі - вранці до їди. Можна додавати масло у холодні страви з овочами. Не можна підігрівати масло або смажити на ньому.

Термін вживання 3-4 тижні. Надалі термін вживання погоджувати із лікарем.

Особливі умови зберігання

Термін придатності 18 місяців.

У сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі від 5 °С до 20 °С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004