Олія авокадо 20мл (59901)

код товару: 59901
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЗолотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО
Форма випускуФлакон 20 мл в упаковці
Діюча речовинатокоферол, ОЛІЯ АВОКАДО
Оновлено:
26.04.2022
Перевірено

Опис

Олія авокадо Ароматика - це рослинна олія, отримана з плодів авокадо. - це відмінний засіб для догляду за сухою шкірою та такою, що лущиться і в'яне. Олія багата вітамінами, лецитином і жирними кислотами та має високу проникну здатність. Вона здавна використовувалася жінками як «олія краси».

Завдяки своїм потужним регенеруючим властивостям, авокадова олія може швидко відновити цілісність шкіри при пересушуванні, також допомагає відновити еластичність шкіри при целюліті.

Олія з авокадо допоможе зміцнити Ваші нігті. Стане корисною для волосся, особливо пошкодженого, ослабленого і фарбованого. На сайті магазина «Ароматика мрії» представлений великий асортимент рослинних олій.

Інструкція - Олія авокадо 20мл

Виробник

Золотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО

Країна походження

Україна

Склад

Persea Gratissima Oil, Tocopherol.

Не містить консервантів, барвників та синтетичних домішок.

Форма випуску

Флакон 20 мл в упаковці

Лікарська форма

Масло ефірне

Діюча речовина

токоферол, ОЛІЯ АВОКАДО

Показання

Олія авокадо сприяє зволоженню та омолодженню шкіри, що особливо важливо для догляду за шкірою, що в'яне, сухою і чутливою.

Авокадова олія для обличчя сприяє усуненню зморшок навколо очей і на шиї, а також пом'якшенню огрубілих ділянок шкіри.

Може також використовуватися олія для масажу обличчя від зморшок.

Засіб використовують від сухості шкіри та при лущенні, викликаних дією несприятливих факторів зовнішнього середовища.

Протипоказання

Індивідуальне несприйняття олії авокадо.

Способи застосування

Тільки для зовнішнього застосування.

> Збагачення косметичних засобів:
до 10 мл крему або 10 мл тоніка, або 10 мл лосьйону додати 10 крапель олії авокадо або 7-10 мл олії авокадо на 100 мл шампуню чи бальзаму для волосся.
> Олія масажна:
чисту олію авокадо або збагачену ефірними оліями (на 1-2 столові ложки олії додати по 2-3 краплі ефірних олій геранієвої, ялівцевої, лимонної та фенхелевої або лавандової, розмаринової та кипарисової) використовувати для моделюючого масажу.
> Маски та аплікації:
олія авокадо використовується в чистому вигляді, у суміші з іншими рослинними оліями чи як основа для ефірних олій. До 1 столової ложки олії-основи додати по 1-2 краплі ефірних олій санталової, трояндової, апельсинової або ромашкової. Накладати серветки, просочені олією, на проблемні ділянки шкіри на 15-30 хв. 1-2 рази на день.
> Догляд за нігтями:
олія авокадо в чистому виді або в суміші 1:1 з однією з рослинних олій (мигдалевою, абрикосових кісточок, жожоба), або з додаванням до 1 столової ложки основи по 2-3 краплі ефірних олій лимонної, евкаліптової та лавандової, або розмаринової, пачулієвої та ромашкової, або чебрецевої та лавандової. Щодня наносити олію на нігті та злегка масажувати ніготь і нігтьовий валик протягом 15-20 хв. Бажано проводити зазначену процедуру щораз перед покриттям нігтів лаком.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання:
зберігати щільно закритою, у недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °С. Уникати потрапляння прямого сонячного проміння.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004