Лонгімін капсули 612мг №60 (30334)

код товару: 30334
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникEarths Creation USA
Форма випускуПо 30 або по 60 м'яких желатинових капсул у флаконі; по 1 флакону в картонній коробці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ КОРЕНЕВИЩ КУРКУМИ ДОВГОЇ
Оновлено:
28.10.2023
Перевірено

Опис

Вітаміни та мінерали загальнозмічнюючої дії

Інструкція - Лонгімін капсули 612мг №60

Виробник

Earths Creation USA

Країна походження

США

Склад

1 капсула містить: екстракт кореневищ куркуми довгої - 400 mg(мг).
CurQLife® (екстракт кореневищ куркуми довгої - Curcuma Longa L. - 95 %) (40 mg(мг) куркуміноїдів), оболонка капсули (желатин, гліцерин, емульгатори (поліетиленгліколь 200, полісорбат 20), натуральний барвник екстракт аннато).
Без ГМО.

Форма випуску

По 30 або по 60 м'яких желатинових капсул у флаконі; по 1 флакону в картонній коробці.

Лікарська форма

Капсули.

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ КОРЕНЕВИЩ КУРКУМИ ДОВГОЇ

Фармакодинаміка

Куркумін має наступну дію:
- протизапальну (проявляє метаболічний вплив на агенти запалення, знижує рівень простагландинів, що відповідають за запалення);
- противірусну;
- імуномодулюючу;
- протипухлину (викликає природну смерть ракових клітин без впливу на здорові клітини), сприяє формуванню - протипухлиного імунітету;
- антиокислювальну (захищає клітини організму від руйнівної дії вільних радикалів).
Куркумін сприяє:
- покращенню обміну речовин у жіночих репродуктивних органах та молочних залозах;
- нормалізації гормонального балансу, роботі репродуктивної системи, проявляє антиестрогенний ефект;
-нормальному рівню глюкози в крові шляхом підвищення чутливості рецепторів до інсуліну;
-зменшенню запальних процесів шкіри, використовується у боротьбі з інфекціями шкіри, проявляє ранозагоюючу дію.
Куркумін ефективний при порушеннях роботи шлунково-кишкового тракту та опорно-рухового апарату, діабеті, гіпертонії, онкології. Причому куркумін проявляє свої властивості не стосовно конкретного органу, а в цілому на весь організм. Тому він ефективний при порушенні вуглеводного і жирового обміну, інтоксикаціях, схильності до запалення і різних розростань. На даний час дослідження впливу куркуміну на організм людини тривають.

Показання

Може бути рекомендована в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело куркуміноїдів з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормального функціонування імунної системи і загального зміцнення всього організму.
Наукові данні свідчать, що куркуміноїди діють як поглиначі супероксидних радикалів, а також як гасителі синглетного кисню, мають доведену високу антиоксидантну ефективність. Куркуміноїди здатні пригнічувати ушкодження ДНК гідроксильними радикалами, що сприяє підвищенню опірності організму до шкідливої дії навколишнього середовища (алкоголь, віруси, УФ-випромінювання, канцерогенні речовини, та ін.).
Куркуміноїди також мають метаболічний вплив на агенти запалення, знижують рівень простагландинів, що відповідають за запалення.

Способи застосування

Спосіб вживання та рекомендована добова доза: дорослим та дітям старше 12 років приймати по 1 капсулі 2 рази на добу під час споживання їжі, або за рекомендацією лікаря. Капсулу запити достатньою кількістю води. Не розжовувати.
Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Особливі умови

Застереження при споживанні: індивідуальна непереносимість компонентів продукту. Не вживати дітям віком до 12 років, вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю.
Цей продукт не призначений для діагностики та лікування, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не вживайте після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Не вживайте, якщо пошкоджена чи відсутня пломба під кришкою. Перед споживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
ЛОНГІМІН - це продукт з кореневищ рослини сімейства імбирних Куркуми довгої (Curcuma Longa L.), вироблений за новітньою ліпосомальною технологією HLB Technology (Hydrophilic Lipophilic Balance), яка забезпечує високу біодоступність куркуміну, що дозволяє організму засвоювати його в 48 разів легше, у порівнянні з куркуміном у чистому вигляді.
Корисні властивості куркуми були відомі ще в стародавні часи.
Поряд з вітамінами В-групи, Е, К, С, РР, макроелементами (калій, йод, фосфор, магній, натрій, калій) і мікроелементами (марганець, селен, залізо, цинк, мідь), куркума містить біофлавоноїд куркумін, що володіє потужними антиоксидантними, протизапальними, антисептичними властивостями, застосовується як природний антидепресант.
На даний час куркумін активно досліджується на предмет протипухлинної активності.
Наукові дослідження підтверджують, що куркумін ефективно підтримує здоров'я всіх органів і систем організму: покращує травлення, знижує рівень «шкідливого» холестерину і рівень глюкози в крові, зменшує ризик виникнення онкологічних захворювань. Знімає запалення і біль при захворюваннях суглобів. Очищує і захищає клітини печінки від негативних факторів.
Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.

Особливі умови зберігання

Термін споживання: 3 місяці, подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.
Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °C.
Строк придатності: 36 місяців від дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004