Люцерна таблетки №90 (55898)

код товару: 55898
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендDanikafarm
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
Форма випускуПо 90 таблеток в упаковці
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Унікальна рослина з особливою формулою цілющих складових, в тих кількостях, які необхідні організму для екстреної мобілізації сил при виникненні загрози погіршення здоров'я.

Завдяки комплексу активних сполук, вітамінів, мінералів і білка, люцерна здатна зміцнити організм при самих різних захворюваннях, особливо в відновлювальний і післяопераційний період.

У люцерни дуже широкий спектр дії. Високомолекулярні спирти, що містяться в рослині, знижують рівень холестерину і ліпідів в крові; флавоноїди розслаблюють гладку мускулатуру; алкалоїди сприяють зниженню рівня цукру; сапоніни підтримують баланс кишкової мікрофлори, перешкоджають атеросклеротичним змінам стінок судин, знижуючи рівень холестерину в крові. Люцерна ефективно знижує артеріальний тиск, чинить протипухлинну дію, підвищує імунітет, регулює функцію гіпофіза.

Оптимальне співвідношення кальцію, фосфору, фтору, вітамінів С, Е, Д2, Д3 ставить люцерну в ряд діючих засобів для зміцнення кісток, формування зубної емалі, запобігання зубів від розвитку карієсу.

Як хороший протизапальний і сечогінний засіб, завдяки комплексу активних сполук, люцерна показана при артритах будь-якого походження, допомагає при хворобах сечовивідної системи, сприяє виведенню сечокислих солей, полегшує лікування подагри.

Сучасній медицині відомо чимало антихолестеринових природних ліків. Відкриття здатності сапонінів, рослинних волокон, біофлавоноїдів та інших активних речовин рослини Алфалфа, тобто звичайної люцерни, до нейтралізації ліпопротеїдів низької щільності і підвищенню ліпопротеїдів високої щільності, є відмінною рисою і сприяє швидкому зростанню популярності люцерни. Люцерна набагато ефективніше часнику, за цілющим потенціалом знижувати вміст ліпопротеїдів низької щільності, в три рази його активніше. Перевагою дії люцерни є сам механізм блокади холестерину, через вибіркове зв'язування його в шлунково-кишковому тракті, до того як він потрапляє в кровоносне русло. Цей унікальний механізм люцерни необхідний як при високому холестерині, так і при ожирінні.

Трава люцерни покращує загальний стан хворих на цукровий діабет, сприяє засвоєнню білків, сама є багатим джерелом білка і природним анаболіком.

Слід зазначити, що люцерна прекрасне антигеморагічний засіб, що попереджає крововилив і кровоточивість. Вона багата хлорофілом, який сприяє лікуванню анемій, захворювань верхніх дихальних шляхів. Активні інгредієнти трави люцерни здатні пригнічувати розвиток грибів, підвищувати лактацію у матерів.

Люцерна-Активний природний "очищувач" (уронові кислоти і хлорофіл); пригнічує розмноження вірусів, в тому числі вірус герпесу, патологічний ріст злоякісних пухлин, проявляє виразну стимуляцію імунних реакцій. За здатністю активізувати жовчосекреторну функцію печінкових клітин люцерна перевершує "Сілібор", здатна посилювати функцію кори надниркових залоз; проявляючи адаптогенну дію, підвищує стресостійкість організму.




Інструкція - Люцерна таблетки №90

Бренд

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

Трава люцерни.

Лікарська форма

Таблетки.

Форма випуску

По 90 таблеток в упаковці

Показання

Рекомендована для профілактики порушень обміну речовин, нормалізації білкового балансу, гормонального фону, а також до раціону харчування при наступних станах і захворюваннях:

- порушення обміну речовин, у тому числі білкового;

- простудні захворювання: ангіна, грип, бронхіт;

- ішемічна хвороба серця, атеросклероз, підвищені рівень холестерину, ламкість капілярів;

- анемія;

- артрит, подагра, ревматоїдний артрит, остеопороз;

- виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, коліти;

- цукровий діабет, порушення функції підшлункової залози, панкреатит, порушення функції щитовидної залози;

- захворювання печінки і жовчного міхура;

- грибкові, вірусні захворювання, в тому числі вірус герпесу;

- клімактеричний період, порушення менструального циклу;

- простатит, доброякісна гіперплазія передміхурової залози (аденома), безпліддя;

- відновлювальний період після операцій, важких хвороб;

- в програмах очищення організму.

Способи застосування

По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі..

Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. При необхідності повторити.

Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Особливі умови зберігання

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004