Лекарніта флакон 10мл №10 (70200)

код товару: 70200
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникErbozeta S.P.A.
Форма випускуФлакон 10 мл, №10.
Торгівельна назваЛекарнита
Оновлено:
08.07.2021
Перевірено

Опис

Надає антиішемічну, антигіпоксичну, енерготропну, негормональний анаболічний, дезінтоксикаційну, мембраностабілізуючу дію.

Лекарніта - необхідний фактор для вироблення енергії і нормального метаболізму жирів, грає важливу роль при транспортуванні жирів через клітинну мембрану в мітохондрії, де жирні кислоти окислюються з утворенням великої кількості енергії у вигляді АТФ. Стимулює серцеву активність, усуває наслідки впливу гіпоксії на міокард, пригнічує утворення ендотеліну - речовини, надає потужний судинозвужувальну дію на мозкові і коронарні судини, зменшує кардиотоксичность деяких препаратів. Аргінін, що входить до складу продукту, є основою для ферменту NO-синтетази, яка виступає в ролі каталізатора при синтезі оксиду азоту в клітинах ендотеліальної оболонки судин. Посилене утворення NO веде до дилатації периферичних судин і зниження загального периферичного опору (зниження артеріального тиску і усунення гіпоксії).

Лекарніта нормалізує жировий і білковий обмін, пригнічує утворення кетокислот, усуває ацидоз, активує аеробні процеси, сприяє економному витраті глікогену і накопиченню його в м'язах і печінці; усуває гіпоксію і сприяє відновленню нервової тканини; усуває вплив на тканини токсичних продуктів розпаду, зокрема знешкодження аміаку шляхом активізації його перетворення в нетоксичну сечовину і прискоренню її виведення нирками з організму.

Лекарніта сприяє збільшенню вироблення і підвищення ферментативної активності травних соків, поліпшує засвоєння їжі.

Лекарніта збільшує число анаболічних рецепторів тестостерону в м'язових волокнах, що призводить до захоплення рецепторами молекул тестостерону. Покращує показники спермограми, що забезпечує високу здатність до запліднення сперматозоїдів.

Інструкція - Лекарніта флакон 10мл №10

Виробник

Erbozeta S.P.A.

Країна походження

Швейцарія

Склад

Активні інгредієнти: левокарнітіна - 2 г, аргінін - 200 мг.

Форма випуску

Флакон 10 мл, №10.

Лікарська форма

розчин

Показання

У кардіології: для підтримки і відновлення функцій міокарда при гіпоксичних станах, при атеросклерозі коронарних і периферичних судин, при відновлювальному періоді після перенесеного інфаркту міокарда, при карнитиновой кардіоміопатії.

В гастроентерології: в комплексному лікуванні захворювань органів травлення (секреторна недостатність ШКТ, хронічний гастрит, панкреатит, жирова дистрофія печінки).

У неврології: для підтримки і відновлення функцій мозку і розумової діяльності при гіпоксичних, ішемічних, травматичних станах, при атеросклеротичних змінах судин головного мозку, на тлі прийому протисудомних препаратів.

В андрології: підвищує рухливість і концентрацію сперматозоїдів, об'єм еякуляту у пацієнтів, які страждають на безпліддя, в післяопераційний період у пацієнтів з варикоцеле.

В ендокринології: для нормалізації жирового обміну при ожирінні, цукровому діабеті і при патології щитовидної залози.

У нефрології: при м'язової слабкості та / або міопатії, втрати м'язової маси, в комплексному лікуванні еритропоетин-резистентної анемії, гіпотонії, кардіоміопатії гемодіалізних пацієнтів з хронічною нирковою недостатністю.

В офтальмології: при захворюваннях очей, пов'язаних з дистрофією сітківки, патологією судин очного дна.

У спортивній медицині: для підвищення м'язової активності в період інтенсивних фізичних навантажень.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів продукту.

Не застосовувати дітям, вагітним жінкам і жінкам в період лактації.

Перед початком прийому рекомендується консультація лікаря.

Способи застосування

Звичайні дози для дорослих по 1 флакону (10 мл) 1-2 рази на день. Тривалість курсу лікування залежить від патології.

Добова доза може бути збільшена до 2 флаконів.

Побічні дії

Підвищена чутливість до компонентів продукту.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 ° С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004