Лецитин Ультракап №30 (36340)

код товару: 36340
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Здравофарм"
ФормаКапсули
Форма випускуПо 1200 мг 30 капсул в упаковці
Оновлено:
27.04.2023
Перевірено

Опис

Лецитин (від грец. Lekithos-жовток) - фосфоліпід, до складу якого входять: холін та фосфодігліцерид. Всі клітини організму потребують лецитин, так як він є будівельним матеріалом для поновлення клітинних мембран. Лецитин важливий як транспортер для переміщення жиророзчинних речовин в органіму. Лецитин присутній в складі жовчі, забезпечує нормальний обмін жирів, сприяє засвоєнню жиророзчинних вітамінів А, D, Е і К. Лецитин покращує роботу мозку, серцево-судинної системи, печінки.

Вміст лецитину в складі головного мозку найбільше і становить 30%, нервової системи - 17%, печінки - 16%, серця - 10%. Він необхідний для вироблення ацетилхоліну, що забезпечує функцію нервової системи. Недостатнє надходження лецитину призводить до дратівливості, втоми, нервового виснаження, може викликати недоумство, хвороба Паркінсона, розсіяний склероз та інші захворювання.

Лецитин має широкий спектр впливу на фізіологічні функції організму: відновлює структуру печінки і легенів, регулює вироблення жовчі, попереджає розвиток цирозу при зловживанні алкоголем, ефективний при профілактики атеросклерозу, виводить надлишки холестерину з тканин і судин, стабілізує рівень тригліцеридів в крові, захищає від надмірної маси тіла, бере активну участь в передачі нервових імпульсів (нейротрансмісії), необхідний в раціоні вагітних і годуючих жінок, оскільки бере участь у формуванні і нормальному розвитку мозку і нервової системи дитини, покращує пам'ять і увагу у дітей. Лецитин є одним з ліпотропних факторів, що запобігають жировій інфільтрації печінки. Лецитин і холін потрібні для вироблення гормонів і для нормального обміну жирів і холестерину. Лецитин є антиоксидантом, запобігає утворенню високотоксичних вільних радикалів в організмі. При дефіциті лецитину знижується ефективність дії лікарських препаратів.

Прийом лецитину в процесі вагітності сприяє кращому формуванню мозку і нервової тканини плоду, а також істотно полегшує перебіг пологів. Введення лецитину в раціон харчування дітей благотворно впливає на їх фізичний і розумовий розвиток, покращує увагу і пам'ять, а при різних порушеннях (затримка мови, підвищена збудливість, стомлюваність і ін.) Прийом лецитину рекомендований в якості важливого компонента лікування.

Спортсменам прийом лецитину сприятиме підвищенню витривалості і кращому відновленню після важких фізичних навантажень. Лецитин варто приймати і в тих випадках, коли необхідна висока концентрація уваги і швидкість розумових процесів (наприклад, школярам і студентам). І, без сумніву, лецитин буде дуже корисний літнім людям для профілактики атеросклерозу, інфарктів, жовчнокам'яної хвороби та інших вікових захворювань.

Інструкція - Лецитин Ультракап №30

Виробник

ТОВ "Здравофарм"

Країна походження

Україна

Склад

1 таблетка: основна речовина: лецитин 1200,0 mg (мг) склад оболонки: желатин, гліцерин, вода очищена.

Поживна (харчова) цінність: білки - 0,05 g (г), жири - 95,25 g (г), вуглеводи - 2,0 g (г). Енергетична цінність (калорійність): 865,5 ксаl (ккал) / 3621,3 (кДж).

Форма випуску

По 1200 мг 30 капсул в упаковці

Лікарська форма

Капсули

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування для нормалізації функціонування нервової системи, сприяє нормалізації рівня холестерину в крові. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та жінки годуючі немовля.

Особливі умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника в сухому прохолодному, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 ° С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004