Лактофарм капсули 0.4 г №30 (34230)

код товару: 34230
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФармаком ПТФ ООО
ФормаКапсули
Форма випускуПо 0,4 г №30 капсул в упаковці
Оновлено:
08.06.2023
Перевірено

Опис

Bacillus coagulans ( Lactobacillus sporogenes) - спороутворюючі бактерії, стійкі до дії антибіотиків. Пробіотики на основі Bacillus coagulans не тільки не пригнічують нормальну флору кишечника, але і сприяють її відновленню при придушенні антибіотиками або в літньому віці. Здатність відновлювати екологічний баланс кишкової мікрофлори пов'язана з тією обставиною, що B. coagulans пригнічує розмноження патогенної мікрофлори: Salmonella typhosa, Salmonella schottmuelleri, Shigella dysenteriae, Shigella paradysenteriae, Clostridium difficile, Streptococcus.

L. sporogenes покращує травлення. Вона виділяє протеїнази, що розщеплюють білки до поліпептидів; поліпептидази, що розщеплюють поліпептиди до амінокислот; ліпази, що розщеплюють Тригліцериди до жирних кислот. Розщеплення білків і ліпідів до більш простих компонентів робить їжу більш легко засвоюваної, що особливо корисно для реконвалесцентів (видужуючих) і літніх людей. Bacillus coagulans збільшує активність р-галактозидази (лактази) і лактатдегідрогенази - ферментів, що перетворюють лактозу в молочну кислоту і здійснюють її подальший метаболізм, тобто. покращує перетравлюваність лактози. Одне з головних переваг цих бактерій те, що вони не порушують природний мікробіоценоз кишечника, який формувався протягом усього життя конкретної людини.

Лактоза являє собою дисахарид, тобто складається з двох молекул простих цукрів (моносахарів) глюкози і галактози. При попаданні в травний тракт людини під дією ферменту лактази вуглевод розпадається на ці мінімальні структурні одиниці (моносахара), які всмоктуються в кров через стінку кишечника і використовуються клітинами для здійснення обмінних процесів.

Інструкція - Лактофарм капсули 0.4 г №30

Виробник

Фармаком ПТФ ООО

Країна походження

Україна

Склад

Bacillus coagulans ( Lactobacillus sporogenes) - 0,325 мг (325.. спору),
лактоза-399,675 мг

Лікарська форма

Капсули

Форма випуску

По 0,4 г №30 капсул в упаковці

Показання

Джерело лактобактерій; сприяє нормалізації мікрофлори кишечника, поліпшенню функціонування шлунково-кишкового тракту і обміну речовин.

Способи застосування

Дорослим і дітям з 14 років приймати по 1-2 капсули двічі на день за 40 хвилин до їди.

Курс прийому - до 2 тижнів, надалі тривалість застосування і можливість повторного курсу погоджувати з лікарем.

Особливі умови зберігання

Зберігати при температурі не вище +25 °C.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004