Колаген Ультракап №30 (76849)

код товару: 76849
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендЗдравофарм
ВиробникТОВ "Здравофарм"
Форма випускуВ упаковці 3 блістери по 10 шт
Оновлено:
21.10.2021
Перевірено

Опис

Дієтична добавка Колаген УльтраКап (30 шт.) - один із структурних білків шкіри, від оптимальної кількості якого залежить її пружність і краса. Рівень вмісту колагену в організмі пов'язаний зі швидкістю метаболізму і змінюється протягом життя. Старіння, зміна гормонального фону, незбалансованість раціону харчування, фізичне виснаження, знижують вміст колагену в клітинах шкіри. З екстракту шкіри риб був отриманий колаген - "один з ключів до еліксиру молодості", який за своєю будовою амінокислот в ланцюзі був ідеально наближений до людського. Шлях до повернення шкірі білка, дефіцит якого призводить до втрати пружності та еластичності, був відкритий.

Активні компоненти
Гідролізований риб'ячий колаген - містить вісім з дев'яти незамінних амінокислот, необхідних людині для нормальної життєдіяльності, за допомогою речовин - підсилювачів (енхасеров, від англ. Enhance - покращувати, посилювати) цей вид колагену проникає крізь захисний шар шкіри і включається в метаболічні реакції організму:

Живить і зволожує шкіру зсередини, утримує навколо себе молекули води за рахунок високої гідрофільності;
захищає тканини від механічних пошкоджень, завдяки міцному будовою волокон;
підтримує активну життєдіяльність зовнішнього шкірного шару - епідермісу;
зміцнює хрящі, зв'язки, кістки, покращує живлення м'язів і швидке відновлення тканин (амінокислоти - як "будівельний матеріал" м'язової тканини, а щодо великий вміст аргініну сприяє поліпшенню кровотоку в м'язах).
Добавка дієтична "Колаген" - джерело ключового структурного "речовини молодості", яке формує наше тіло і забезпечує міцність тканин, завдяки:

Механічної функції - підтримання та зміцнення сполучної тканини, яка є основою кісток, хрящів і зв'язок;
відновлювальної функції - в разі пошкодження певної ділянки шкіри або м'язів, здатна приносити полегшення при ураженні суглобів, що дуже необхідно людям похилого віку, а так само тим, хто веде активний спосіб життя, особливо спортсменам.
структурної і влагосберегающей - як "каркас шкіри", колагенові волокна заповнюють міжклітинний простір, за допомогою яких, за короткий проміжок часу, поновлюється тугор шкіри, поліпшується структура волосся і стан нігтів.

Інструкція - Колаген Ультракап №30

Виробник

ТОВ "Здравофарм"

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула містить:

основна речовина: гідролізований риб'ячий колаген - 110 mg (мг);
допоміжні речовини: бджолиний віск - 10 mg (мг), моногліцериди дистильовані - 15 mg (мг), лецитин - 5,0 mg (мг), соєва олія - 360,0 mg (мг);
склад оболонки: желатин, гліцерин, діоксид титану, вода очищена.

Лікарська форма

Капсули

Форма випуску

В упаковці 3 блістери по 10 шт

Показання

Сприяє зміцненню кісток;
Зв'язок і суглобів;
Для поліпшення стану шкіри;
Волосся;
Нігтів.

Рекомендації до застосування
Дорослим і дітям з 12 років по одній капсулі два рази на добу під час прийому їжі, запиваючи теплою водою. Курс вживання 1 місяць. Чи не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні і жінки, які годують немовля.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004