Коктейль протеїновий POWERFOOD шоколад банку 500г (69116)

код товару: 69116
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ"Красота та здоров`я"
Форма випускуПо 500 г в банці
Діюча речовинаПРОТЄЇНОВИЙ БАЛАНС 385
Оновлено:
16.02.2022
Перевірено

Опис

Протеїнові коктейлі широко відомі як один з варіантів спортивного харчування, що найчастіше використовується спортсменами (бодібілдерами) для нарощування м'язової маси. Поряд з цим такі напої вважаються корисними і в тих випадках, коли потрібно позбутися від підшкірного жиру і зайвих кілограмів. В комплексі з правильним харчуванням та фізичним навантаженням протеїновий коктейль для схуднення може стати дуже ефективним засобом нормалізації маси тіла. Сухий протеїн - це білковий концентрат у вигляді порошку, що отримується з різних продуктів, багатих білком. В залежності від складу готові протеїнові концентрати бувають декількох видів:

-сироватковий;

-казеїновий (молочний);

-яєчний;

-соєвий;

-комплексний.

Протеїновий коктейль не є основним чинником процесу схуднення, а тільки стає його важливим каталізатором, допомагаючи швидко позбавлятися від надмірної ваги, зберігаючи при цьому тонус м'язів і пружність шкіри. При цьому з допомогою правильного прийому концентрованих протеїнів можна досягти наступних ефектів:

-зниження апетиту за рахунок повільного засвоєння білків;

-прискорення метаболічних процесів;

-активізації жіросжіганія;

-втрати зайвої ваги;

-зменшення проявів целюліту;

-придбання гарного м'язового рельєфу;

-отримання заряду бадьорості та енергії.

В результаті грамотного поєднання фізичних навантажень і дієти з регулярним прийомом протеїнового коктейлю організм буде отримувати достатню кількість білка, необхідного для активних тренувань і інтенсивного схуднення.

Переваги протеїнових коктейлів:

-поживний продукт і цілком може замінити один прийом їжі;

-його можна пити відразу після пробудження, щоб забезпечити підбадьорливий ефект;

-коктейль готується швидко, що дозволяє економити час на приготування їжі;

-на перетравлення білків потрібно багато енергії, тому навіть без фізичних навантажень можна прискорити процес схуднення;

-наявність у складі вітамінів і мінералів додатково сприяє нормалізації їх балансу в організмі, що дуже важливо під час дієтичного харчування.

Інструкція - Коктейль протеїновий POWERFOOD шоколад банку 500г

Виробник

ТОВ"Красота та здоров`я"

Країна походження

Україна

Склад

Протеїновий баланс 385 (порошковий концентрат протеїну, альбуміну та меланжу) -80,0 г (g), яєчні протеїни-8,2973 г (g), ізолят соєвого протеїнів-5,2667 г ( g), молоко сухе -5,00 г (g), вітамін С-160,0 мг (mg) какао 3,0 г (g); допоміжні речовини: лимонна кислота (Е330), сукралоза (Е955), ацесульфам (Е950 ).

Форма випуску

По 500 г в банці

Лікарська форма

Порошок

Діюча речовина

ПРОТЄЇНОВИЙ БАЛАНС 385

Показання

Може бути рекомендована як джерело білка рослинного і тваринного походження. Сприяє збагаченню здорового раціону харчування білком, також підтримує обмін речовин і енергетичний баланс і знижує відчуття голоду. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

Діти до 12 років, вагітність та період лактації, при індивідуальній чутливості до окремих компонентів.

Способи застосування

Дорослим 1 саше або столову ложку порошку (25,0 г (g)), залити 200,0 мл (ml) води кімнатної температури або іншою рідиною (молоко або кефір), ретельно розмішати до повного розчинення порошку і вживати 1-3 рази на день.

Курс прийому: 30 днів. При необхідності курс можна повторити.

Особливі умови

Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Продукт не є замінником для різноманітного і збалансованого харчування і здорового способу життя.

Особливі умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 0°С до 25°С при відносній вологості не більше 75%, зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004