Клітковина Детоксан-льон 150г (40230)

код товару: 40230
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендDanikafarm
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
Форма випускуПакет 150 г
Діюча речовинаНАСІННЯ ЛЬОНУ, РОМАШКА, ГАРБУЗ ЗВИЧАЙНИЙ ВЕЛИКОПЛІДНИЙ МУСКАТНИЙ
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Клітковина Детоксан-льон - це смачний і затребуваний для організму 100% натуральний продукт.

Складається з 7 унікальних по очищувальній і оздоровчій дії харчових і лікарських рослин.

Вміст рослинних волокон, у вигляді розчинної і нерозчинної клітковини, забезпечує постійний баланс і дотацію вашого раціону комплексами вітамінів і мінералів, а також незамінними поліненасиченими жирними кислотами Омега 3, Омега 6, Омега 9. Завдяки спеціальній дрібно-дисперсній, волокнистій структурі, Детоксан-льон оберігає від подразнення ворсинки слизової оболонки шлунка і кишечника, надійно знижує навантаження на травний апарат, в порівнянні з іншими клітковинами проносної дії, нормалізує моторику і регулярність спорожнення кишечника.

Складові рецептури інгредієнти, в їх природній формі, повністю покривають потреби організму в харчових волокнах, вітамінах і мінералах, сприяють поліпшенню і активізації функції і моторики шлунково-кишкового тракту, активізують обмінні процеси, знижують ризик розвитку атеросклерозу, ожиріння, цукрового діабету; запобігають запорам, усувають явища метеоризму, вогнища запалення в слизовій; виводять з організму токсини загального порядку, холестерин, солі важких металів, нітрати і нітрити; посилюють імунний захист, перешкоджають розвитку патологій пов'язаних з нераціональним харчуванням.

Льон-серед рослинних продуктів насіння льону лідирують, як джерело поліненасичених жирних кислот Омега 3, лігнанів і розчинної клітковини. Оптимальний вміст в насінні Омега 3 сприяє запобіганню хвороб серця, судинних катастроф, знижує ризик появи шкірних захворювань, ревматоїдного артриту, захищає від пухлин. Наявність лігнанів, унікальних поліфенолів, регулює гормональний баланс, а слиз, як цінна водорозчинна клітковина, оберігає слизову від агресивних факторів і запалень. Крім того, льон сприяє схудненню і подоланню метаболічного синдрому, благотворно впливає на печінку і підшлункову залозу, перешкоджає розвитку гормонозалежних пухлин молочної залози, простати, товстої кишки.

Гарбуз - справжня природна скарбничка, з наявністю судинорозширювальних, протизапальних, ранозагоювальних, очищувальних властивостей. Плоди-дієтичний продукт з цілющою дією на організм: заспокоює нервову систему, покращує обмінні процеси, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, жовчо - і сечовидільні функції, регулює водно-сольовий обмін, виводить з організму зайву воду, холестерин. Гарбуз корисна для осіб із зайвою вагою, патологіями серця, при низькому гемоглобіні, зниженні гостроти зору. Насіння гарбуза відмінний засіб профілактики глистових інвазій.

Розторопша-визнаний гепатопротектор, покращує секреторну і рухову активність шлунково-кишкового тракту, активізує детоксикаційні та регенеративні можливості печінки, стабілізує ліпідні структури мембран печінкових клітин. Завдяки антиоксидантній дії, знижує ризик окисного стресу, є антидотом при будь-яких отруєннях.

Фенхель - цінується як вітрогінний засіб з хорошими смаковими якостями. Підвищує секрецію травних залоз, чинить жовчогінну, спазмолітичну дію, регулює моторику кишечника, усуває коліки.

Ромашка - фармакологічно доведені три напрямки дії квітів ромашки: протизапальну, спазмолітичну, вітрогінну, які визначають лікувальний ефект при захворюваннях слизових оболонок. Діючі речовини ромашки здатні стимулювати місцевий синтез простагландинів, підвищуючи захисний бар'єр слизової. Крім того, ромашка володіє виразним противиразковим ефектом, протизапальними, бактеріостатичними, бактерицидними, фунгіцидними і фунгістатичними властивостями.

Пектин фруктовий « "санітар кишечника" вищої категорії, здійснює антиоксидантний захист, стимулює фагоцитарну активність, підвищує захисні сили організму і імунітет. Як надійний ентеросорбент, покращує детоксикаційну функцію печінки, нирок, знижує накопичення в організмі токсичних речовин. Пектин оптимізує фармакотерапію багатьох захворювань, сприяє засвоєнню кальцію, вітамінів А, групи В, продукування біотину, підвищує неспецифічну імунологічну реактивність, активує клітинні і гуморальні механізми, відповідальні за антимікробну і антитоксичну захист.

Інструкція - Клітковина Детоксан-льон 150г

Бренд

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

Шрот і насіння льону, плоди гарбуза, зміна розторопші, фенхелю; квіти ромашки, морква посівна, фруктовий пектин.

Форма випуску

Пакет 150 г

Діюча речовина

НАСІННЯ ЛЬОНУ, РОМАШКА, ГАРБУЗ ЗВИЧАЙНИЙ ВЕЛИКОПЛІДНИЙ МУСКАТНИЙ

Показання

Рекомендується як загальнозміцнюючий, полівітамінний засіб, джерело поліненасичених жирних кислот Омега 3, Омега 6, Омега 9 і рослинних волокон, а також до раціону харчування при наступних станах і захворюваннях:

- профілактика і комплексна терапія серцево-судинних захворювань;
- профілактика і комплексна терапія захворювань шлунково-кишкового тракту (гастрити, виразкова хвороба шлунка і 12 палої кишки, коліти, диспепсичні явища, метеоризм, запори);
- порушення гормонального балансу, ожиріння, цукровий діабет, гормонозалежні пухлини в комплексній терапії;
- алергічні прояви;
- захворювання нирок і сечовивідних шляхів в комплексній терапії;
- випадання волосся, слабкі, посічені, тьмяне волосся;
- для поліпшення стану шкіри, волосся;
- в програмах очищення організму.

Способи застосування

По 1-2 чайні ложки продукту два рази на день між прийомами їжі, запиваючи водою або кефіром.

Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. При необхідності повторити.

Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004