Хіалуром Хондро гіалуронат натрію 60мг и хондроітин сульфат 90 мг шприц 3мл (71182)

код товару: 71182
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникК.О. Ромфарм Компані
ФормаГель для ін'єкцій
Форма випуску1 попередньо наповнений шприц, 1 ін'єкційна стерильна голка (ЕО) 0,8х40 мм (21G) в чарунковій полімерній упаковці разом з інструкцією із застосування у пачці з картону.
Торгівельна назваХиалуром
Оновлено:
04.11.2021
Перевірено

Опис

Гіалуром Хондро - протез синовіальної рідини, стерильний, прозорий в'язкоеластичний розчин, до складу якого входять гіалуронат натрію 60 мг / 3 мл і хондроїтин сульфат натрію 90 мг / 3 мл.

Гіалуронова кислота є основним компонентом синовіальної рідини, визначаючи її вязкоеластіческіе властивості. Вона формує на всій внутрішній поверхні суглоба покриває шар, який захищає хрящ і синовіальну оболонку від механічних пошкоджень, а також від вільних радикалів і факторів запалення.

Хондроїтину сульфат є одним з природних гликозаминогликанов (ГАГ), що складається з альтернативного цукру D-глюкуронової кислоти і N-ацетил-Dгалактозаміна. Хондроїтину сульфат отримують у вигляді натрієвої солі з трахей великої рогатої худоби і використовують для приготування активних фармацевтичних субстанцій.

Хондроїтину сульфат є стимулятором регенерації тканин, сприяє утриманню води і відновленню амортизувальних функцій в хрящових тканинах.

Сприяє синтезу і захисту колагену, який є структурною основою всіх сполучних тканин, а також збільшує вироблення гіалуронової кислоти в синовіальних клітинах, що сприятливо діє на підтримку в'язкості синовіальної рідини.

Використання хондроїтину сульфату разом з Гіалуронат натрію сприяє уповільнення деградації і стимулює регенерацію хряща.

Інструкція - Хіалуром Хондро гіалуронат натрію 60мг и хондроітин сульфат 90 мг шприц 3мл

Виробник

К.О. Ромфарм Компані

Країна походження

Румунія

Склад

1 попередньо наповнений шприц - гіалуронат натрію 60,00 мг; хондроітин сульфат натрію 90,00 мг; натрію хлорид 10,50 мг; натрію дигідрофосфат моногідрат 1,35 мг; динатрийфосфат додекагідрат 15,15 мг; гідроксид натрію і / або хлористоводнева кислота (для коригування рН) до pH = 7,4 ± 0,2; вода для ін'єкцій до 3,00 мл.

Лікарська форма

Розчин

Форма випуску

1 попередньо наповнений шприц, 1 ін'єкційна стерильна голка (ЕО) 0,8х40 мм (21G) в чарунковій полімерній упаковці разом з інструкцією із застосування у пачці з картону.

Показання

Гіалуром СS застосовується:

- для симптоматичного лікування остеоартриту легкої, середньої або важкого ступеня;
- при болю і обмеження рухливості, викликаних дегенеративно-дистрофічними або посттравматичними змінами колінного, тазостегнового і інших синовіальних суглобів;
- для полегшення болю після проведення артроскопії (застосування можливе не раніше, ніж через 1 тиждень після втручання).

Протипоказання

- встановлена підвищена чутливість до компонентів даного медичного вироби;
- наявність активних запальних або інфекційних процесів в суглобі;
- наявність ознак активного захворювання шкіри або шкірної інфекції в області передбачуваної ін'єкції;
- застосування у пацієнтів з встановленим діагнозом аутоімунного захворювання або проходять курс імунотерапії;
- застосування при вагітності або в період лактації;
- вік до 18 років.

Способи застосування

Гіалуром Хондро призначений для внутрішньосуглобового введення.

Розчин не слід вводити поза порожниною суглоба, а також пацієнтам з інфекціями або захворюваннями шкіри в області ін'єкції.

Внутрішньосуглобова ін'єкція повинна вводитися фахівцями, що пройшли навчання техніці внутрішньосуглобового введення і проводитися в асептичних умовах в лікувальних установах.

Можливе застосування місцевих анестетиків перед проведенням внутрішньосуглобової ін'єкції, наприклад, підшкірне введення лідокаїну.

Необхідно належним чином продезінфікувати місце ін'єкції (застосовують розчин спирту 70% або інші дезинфікуючі засоби). Не повинні бути використані дезінфікуючі засоби, що містять солі четвертинного амонію (наприклад, бензалконію хлорид), так як можлива реакція преципітації.

Перед введенням Гіалурома Хондро слід видалити рідину з порожнини суглоба.

Рекомендується проведення артроцентеза перед введенням розчину.

Після видалення захисного ковпачка з наконечника шприца, приєднайте до шприца стерильну голку. Зазвичай для колінного суглоба використовується голка розміром 0,8х40 мм (21G), для інших суглобів рекомендуємо використовувати голку необхідного розміру (від 17G до 22G) в залежності від суглоба.

Гіалуром Хондро вводять в суглоб в обсязі в залежності від розміру суглоба. порожнина суглоба не повинна бути перевантажена.

Кожен попередньо наповнений шприц призначений для одноразового використання. Вміст шприца має бути використано негайно після 3/4 відкриття. Невикористаний повністю розчин не підлягає зберіганню і не повинен бути повторно стерилізований.
Після ін'єкції Гіалурома Хондро, пацієнту рекомендується дотримуватися щадного режиму і уникати зайвої або тривалого навантаження на суглоби (наприклад, біг або гра в теніс) протягом 48 годин.

Побічні дії

Можливе виникнення помірної хворобливості і набряку в області ін'єкції.
Вищевказані симптоми носять тимчасовий характер і зазвичай зникають через 72 год.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
2 роки.
Не застосовувати після закінчення терміну придатності.


Умови зберігання:
Зберігати при температурі не вище 25 C, в оригінальній упаковці, в сухому місці.
Не заморожувати.
Зберігати в недоступному для дітей місці.


Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004