Кардіо Комбі капсули № 30 (98799)

код товару: 98799
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендЗдравофарм
ВиробникТОВ "Здравофарм"
Форма випускуПо 30 капсул в упаковці.
Діюча речовинаТАУРИН, L- ЛІЗИН
Оновлено:
26.05.2022
Перевірено

Опис

Дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело вітаміну В12, заліза, амінокислот та біологічно активних речовин рослинного походження, сприяє нормалізації функціонуванню серцево -судинної та нервової системи, зменшенню симптоми фізичної та психічної втоми, підвищенню працездатністі, має м'які заспокійливі властивості.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Інструкція - Кардіо Комбі капсули № 30

Виробник

ТОВ "Здравофарм"

Країна походження

Україна

Склад

основні речовини: таурин-100,0 мг (mg), екстракт кореню діоскореї ніпонскої -50,0 мг(mg), L-лізин - 40,0 мг(mg), пролін - 37,5 мг(mg), екстракт плодів глоду криваво-червоного сухий - 20,0 мг (mg), екстракт трави кропиви собачої сухий - 20,0 мг (mg), залізо (у вигляді сульфата заліза гептагідрату) - 4,0 мг(mg), екстракт часнику сухий - 10,0 мг(mg), вітамін В12 (ціанокобаламін) - 5,0 мкг(?g);

допоміжні речовини: наповнювач целюлоза мікрокристалічна, лактоза, антиспікаючі агенти: кремнію діоксид аморфний, кальцію стеарат, тальк; капсула тверда, що містить желатин, барвники: титану діоксид, жовтий «Сонячний захід» FCF, діамантовий синій FCF, понсо 4R.

Форма випуску

По 30 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ТАУРИН, L- ЛІЗИН

Показання

Для нормалізації функціонуванню серцево -судинної та нервової системи, зменшенню симптоми фізичної та психічної втоми, підвищенню працездатністі

Протипоказання

особиста чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітність, період лактації.

Способи застосування

Дорослим та дітям віком від 12 років та старше вживати по 1 капсулі 2 рази на день вранці і ввечері за 15-20 хвилин до вживання їжі, або по 1-2 капсули 1 раз ввечері перед сном.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Особливі умови

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
в оригінальній упаковці, у сухому, чистому, добре вентильованому і захищеному від світла місці, за температури не вище 25 °C та відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004