Краплі Полінорм 50мл (02037)

код товару: 02037
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендЭКОМЕД
ВиробникНауково-виробниче ТОВ "Екомед"
ФормаКраплі
Форма випускуФлакон 50 мл
Оновлено:
08.12.2021
Перевірено

Опис

«Полінорм» - фітоконцентрати для виведення токсичних речовин з організму і нормалізації обміну речовин.

Особливості
Фітоконцентрат «Полінорм» нормалізує стан міжклітинної речовини (позаклітинного матриксу), що стимулює відновлювальні процеси у всьому організмі, покращує якість будь-якого лікування.
«Полінорм» сприяє прискоренню виведення токсинів, чим полегшує стан при інтоксикації.
Особливо ефективно вплив препарату на хронічні запальні процеси сполучної тканини, в якій багато міжклітинної речовини.
Фітоконцентрат дає відчутний протипухлинний ефект, прискорює загоєння ран, трофічних виразок, зрощення кісток, ліквідує стан хронічної втоми.
«Полінорм» використовується також для реабілітації онкохворих, при боротьбі з доброякісними пухлинними процесами, в профілактиці злоякісного переродження при передракових станах.
Рекомендації до вживання
Використовується при інтоксикаціях, поліартритах, остеохондрозі, міозитах, розсіяний склероз, фіброзах і цирозі внутрішніх органів, а також при інших хронічних тривало протікаючих патологічних процесах, які до цього слабо піддавалися лікуванню.





Інструкція - Краплі Полінорм 50мл

Бренд

Виробник

Науково-виробниче ТОВ "Екомед"

Країна походження

Україна

Склад

Водно-спиртові екстракти трави золототисячника, меліси, полину звичайної, суниці, хвоща, квітів липи, календули, плодів шипшини, ялівцю, кореня елеутерококу, губки.

Лікарська форма

Розчин

Форма випуску

Флакон 50 мл

Показання

Для виведення токсичних речовин з організму та нормалізації обмінних речовин. Фітоконцентрат Полінорм - фукціональний продукт натурального походження, що нормалізує стан міжклітинної речовини (позаклітинного матриксу), стимулює відновлювальні процеси в усьому організмі і поліпшує якість будь-якого лікування. Сприяє прискоренню виведення токсинів, чим полегшує стан при інтоксикації. Нормалізує регуляторні взаємозв'язки між клітками. Особливо ефективним є вплив препарату на хронічні запальні процеси сполучної тканини, у якій багато міжклітинної речовини. Виявляє відчутний протипухлинний ефект. ДІЯ Полінорм - нормалізує стан міжклітинної речовини (позаклітинного матриксу), стимулює відновні процеси у всьому організмі, покращує якість будь-якого лікування. Сприяє прискоренню виведення токсинів, чим полегшує стан при інтоксикації. Особливо ефективний вплив препарату на хронічні запальні процеси сполучної тканини, в якій багато міжклітинної речовини. Нормалізує регуляторні взаємозв'язку між клітинами. Дає відчутний протипухлинний ефект. Набагато прискорює загоєння ран, трофічних виразок, зрощення кісток, сприяє ліквідації стану хронічної втоми. Використовується також для реабілітації онкохворих, при боротьбі з доброякісними пухлинними процесами, в профілактиці злоякісного переродження при передракових станах.

Використовується при інтоксикаціях, поліартритах, остеохондрозах, міозитах, розсіянному склерозі, фіброзах та цирозах внутрішніх органів, а також при інших хронічних патологічних процесах, що довгостроково протікають, які до цього мало піддавалися лікуванню.

Протипоказання

Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату
Вагітність
Період лактації

Способи застосування

Дорослим - по 30-50 крапель на 0,5 склянки води за 30 хвилин до їди або через 30 хвилин після їди один-два рази на день.

Курс застосування - 3 тижні.

Повторний курс - після перерви (два тижні).

Дозування для дітей: приймають з розрахунку одна крапля препарату на 1 кг ваги дитини - добова доза, яку ділять на 2 прийоми і розводять теплою водою кожні 5-10 крапель на столову ложку води.

Для випаровування спирту з фітоконцентрату рекомендується накапати його в добре теплу воду або в гарячу чашку і почекати 2-3 хвилини - спирт випарується.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в темному місці при температурі від +15 ° С до +25 ° С.

Термін придатності - 2 роки.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004