Каміллакс-Ультравірк пастилки 1г №20 (52038)

код товару: 52038
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникГелінгхем СПП е.К
ФормаЛьодяники
Форма випускуПо 20 пастилок в упаковці
Оновлено:
30.07.2021
Перевірено

Опис

Активні інгредієнти, що входять до складу пастилок, забезпечують надійний превентивний захист слизових оболонок глотки і ротової порожнини, ефективно і тривало дезінфікують, зволожують, заспокоюють дратівливим слизову ротової порожнини і горла.

Ромашка лікарська і Календула - є натуральними фіто-антисептиками які мають протизапальні і спазмолітичні властивості при запаленнях слизових оболонок глотки, ротової порожнини, і шлунково-кишкового тракту, афтоз.

Вітамін С і масло лимона є природними імуномодуляторами, сприяють підвищенню захисних сил організму, що особливо актуально в періодпоширення ГРВІ.

Кальцію d-пантотенат ( вітамін В5)-здійснює потужний регенеративний вплив на слизові оболонки рота, глотки і шлунково-кишкового тракту.

Інструкція - Каміллакс-Ультравірк пастилки 1г №20

Виробник

Гелінгхем СПП е.К

Країна походження

Німеччина

Склад

Діючі речовини:
екстракт квітів ромашки - 34 мг, аскорбінова кислота ( вітамін С) - 6,0 мг, екстракт квітів календули - 5 мг, кальцію d-пантотенат ( вітамінв5) - 2 мг, масло лимона - 1 мг

Допоміжні речовини:
наповнювачі: гуміарабік, мальтит; ароматизатори натуральні: олія м'яти перцевої; підсолоджувач: ацесульфам калію глазуруючі агенти: пальмова і кокосова олії, бджолиний віск; вода очищена.

Лікарська форма

Пастилки

Форма випуску

По 20 пастилок в упаковці

Показання

Сприяє дезінфекції та профілактиці запальних захворювань порожнини рота і глотки, шлунково-кишкового тракту, відновленню слизової оболонки, запобігає розвитку карієсу і галітозу (неприємного запаху з рота).

В якості дієтичної добавки KAMILLAX-Ultrawirk / КАМИЛЛАКС -Ультравирк (пастилка з підсолоджувачем) рекомендується вживати в раціон харчування як додаткове джерело ефірних масел і вітамінів С, B5.

Протипоказання

Чутливість до компонентів, вагітність і період лактації.

Способи застосування

Курс споживання визначає лікар індивідуально.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Приймати дорослим і дітям старше 12 років і старше по 1-2 пастилка через 2-3 години, але не більше 7 пастилка на добу. Після розсмоктування пастилка, бажано мінімум 2:00 утриматися від їжі і пиття.

Дорослим з метою освіження дихання необхідно приймати 1 пастилка після прийому їжі або куріння.

Особливі умови

Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

При астматичному бронхіті та інших хронічних хворобах дихальних шляхів застосування можливе тільки після консультації з лікарем.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
4 роки


Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 5°С до 25°С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004