КаДеЦінк сироп 200мл (73562)

код товару: 73562
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЕліксір ТОВ
Форма випускуФлакон 200 мл
Діюча речовинаВІТАМІН С, ЦИНК
Оновлено:
30.11.2021
Перевірено

Опис

ЦИНК (Zinc) - один з найважливіших мікроелементів в регуляції імунітету. Цинк підвищує опір організму до гострих інфекцій дихальних шляхів. Сприяє захисту і забезпеченню цілісності клітин дихальних шляхів при запаленні або ушкодженні легень.

Недостатня кількість цинку в організмі знижує активність імунної системи та є фактором підвищеного ризику інфекційних захворювань.

Дієтична добавка КаДеЦинк, при дотриманні рекомендацій по вживанню, покриває добову дозу цинку, необхідну для людини.



Вітамін K-2 (менахінон) - відповідає за нормалізацію згортання крові і очищення судин від кристалів кальцію. Сприяє засвоюваності кальцію, синтезу білків, уповільненню процесів старіння організму, зниженню ймовірності появи онкологічних захворювань, діабету та остеопорозу.

Як відомо, Covid-19 викликає згортання крові і призводить до деградації еластичних волокон в легенях. Вітамін К, який потрапляє в організм і всмоктується в шлунково-кишковому тракті, є ключем до вироблення білків.

Білки у свою чергу регулюють згортання, підвищують плинність крові, що сприяє захисту легень.

Вітамін D - контролює концентрацію кальцію в крові і впливає на функцію імунної системи. Дефіцит вітаміну Д може призвести до загальних проблем, включаючи хвороби серця, діабет, рак і розсіяний склероз.

Вітамін С - є потужним антиоксидантом, нормалізує окислювально- відновлюючи процеси в організмі людини.

Рутин у поєднанні з аскорбіновою кислотою знижує проникність та ламкість капілярів, зміцнює судинну стінку, зменшує агрегацію тромбоцитів, має протизапальний ефект (у тому числі за рахунок пригнічення активності гіалуронідази), антиоксидантні властивості, бере участь в окисно-відновних процесах.


Препарат у формі сиропу приємний на смак і його дуже зручно давати дітям. Рекомендовано приймати з 12 років.

Інструкція - КаДеЦінк сироп 200мл

Виробник

Еліксір ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Склад на 100 ml (мл) сиропу: активні речовини: цинк - 100 mg (мг), вітамін С (аскорбінова кислота (Е300)) -100 mg (мг), рутин - 50 mg (мг), вітамін К 2 (менахінон) - 600 ?g (мкг), вітамін D 3 (холекальциферол) - 33,4 ?g (мкг); допоміжні речовини: вода питна, глюкозно-фруктозний сироп, гліцерин (E422), ПEГ-40 гідрогенізована рицинова олія, камідь гуарова (E412), камідь ксантанова (E415); консервант: бензоат натрію (Е211), сорбат калію (Е202); ароматизатор «Тутті-фрутті».

Форма випуску

Флакон 200 мл

Лікарська форма

Сироп

Діюча речовина

ВІТАМІН С, ЦИНК

Показання

Може бути рекомендована у раціон харчування як додаткове джерело цинку, вітамінів К 2, D 3 та С для нормального функціонування імунної та серцево-судинної систем.

Протипоказання

Підвищена індивідуальна чутливість до окремихкомпонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та жінки в період лактації, хворі на цукровий діабет.

Способи застосування

Дорослим та дітям з 12 років по 1 чайній ложці сиропу 3 рази на день. Вживати під час їжі. Курс прийому до 4 тижнів. В подальшому термін вживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Особливі умови зберігання

Термін зберігання 12 місяців від дати виготовлення. Після відкриття відкриття упаковки зберігати в холодильнику не більше 3-х місяців.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004