Юджика льодяники №400 (53034)

код товару: 53034
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникКорпорація Бібіка
Форма випускуВ полімерному пакеті кожен по 100 шт. в картонній упаковці, по 300 шт. в пластиковій банці, по 400 шт. в пластиковій банці; 15 льодяників в полімерному пакеті по 20 шт. пакетів в картонній упаковці.
Оновлено:
24.10.2023
Перевірено

Інструкція - Юджика льодяники №400

Виробник

Корпорація Бібіка

Країна походження

В'єтнам

Склад

Евкаліптол - 0,6 мг
М'ята - 7,0 мг
Імбир аптечний - 0,6 мг
Колеус - 0,5 мг
Коричник китайський - 1,0 мг

Допоміжні речовини: наповнювачі: мальтодекстрин, цукроза, харчовий барвник - зелений S.

Форма випуску

В полімерному пакеті кожен по 100 шт. в картонній упаковці, по 300 шт. в пластиковій банці, по 400 шт. в пластиковій банці; 15 льодяників в полімерному пакеті по 20 шт. пакетів в картонній упаковці.

Лікарська форма

Льодяники.

Фармакодинаміка

Властивості.

Юджика Льодяники - комплексний фітопрепарат, до складу якого входять екстракти 5-ти лікарських рослин. Дія препарату обумовлена активними компонентами даних екстрактів, а саме:

- евкаліптол - має антисептичну, протизапальну та відхаркувальну дію, використовується при болі у горлі та при кашлі. Головна складова евкаліптолу - цінеол, який і визначає фармакологічні властивості евкаліпту. При внутрішньому застосуванні і в інгаляціях, препарати евкаліпту виявляють відхаркувальний, муколітичний та бронхолітичний ефекти.

Окрім цінеолу, в ефірному маслі евкаліпту присутній ряд фітонцидів, які виявляють широкий спектр біологічного впливу. А саме, евкаліптол показує високу активність по відношенню до більшості різновидів патогенної мікрофлори, в тому числі до надзвичайно стійкої стафілококової та стрептококової інфекції. Окрім антибактеріальної активності, евкаліптол при зовнішньому застосуванні виявляє знеболюючу дію.

- м'ята (ментол) - використовується при застудах, має властивості заспокоювати кашель, усувати нежить та запальні процеси у горлі, а також сприяє розріджуванню мокротиння. Охолоджуюча дія ментолу дозволяє знизити подразнення у ротовій порожнині викликане алергічними реакціями.

- імбир аптечний - володіє широким антибактеріальним спектром, зменшує запальні процеси в горлі, чинить анестезуючу дію. Тому однин з основних напрямків застосування імбиру - це використання його для профілактики та лікування застуд. Корінь імбиру виявляє протизапальну дію, підвищує імунітет, а також захищає організм від грибків та паразитів.

- колеус - володіє сильною антибактеріальною дією на бактерії, які викликають запалення та інфекції у респіраторному тракті;

- коричник китайський - має антисептичну дію, а саме виявляє активність по відношенню до різних грам позитивних та грам негативних бактерій, також має властивості впливати на різні типи вірусів. Кора коричника китайського має важливе значення для східної медицини, включена у Британську трав'яну фармакопею, використовується у європейській медицині. В результаті досліджень було виявлено, що сильний бактерицидний ефект коричника досягається завдяки наявності у складі коричного ефірного масла евгенола. Цей елемент виявляє анестезуючий та знеболюючий ефекти. Вчені також встановили факт особливо ефективного знешкодження ефіром коричника патогенних грибків роду Кандида. Коричний альдегід в змозі перемогти більш стійкі патогенні грибки.

Показання

Натуральні ефірні екстракти, що поєднані у льодяниках «Юджіка» природньо турбуються про здоров'я Вашого горла та ротової порожнини.

Льодяники доповнюють Ваш щоденний раціон біологічно-активними речовинами, які підтримують нормальний функціональний стан горла і сприяють належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів при станах, що супроводжуються подразненням горла, дратівливому кашлі, у т. ч. кашлю у курців та кашлю, спричиненого механічним подразненням (вдихання пилу, диму, тощо); при сильному навантаженні на голосові зв'язки (у вчителів, лекторів); при відчутті сухості у роті в приміщеннях із низькою вологістю та під час поширення простудних захворювань. Якісна, оригінальна і безпечна дієтична добавка на рослинній основі.

Способи застосування

Дорослим по 1 льодянику до 8 разів на день, повільно розсмоктуючи в ротовій порожнині.

Тривалість курсу споживання від 7 до 14 днів, або за рекомендацією лікаря.

Особливі умови

Застереження.

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, алергія на рослини, що входять до складу продукту. Не вживати вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю. У зв'язку з недостатністю досвіду не рекомендується вживати дітям до 12 років. Льодяники смоктальні «Юджіка» містять цукрозу, що необхідно враховувати хворим на цукровий діабет, а також тим, хто дотримується низькокалорійної дієти.

Цей продукт не замінює різноманітне, збалансоване харчування.

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Не вживайте після закінчення терміну зберігання, зазначеного на упаковці.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливі умови зберігання

Термін придатності. 18 місяці від дати виготовлення.

Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 30 oC.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004