Інвітол капсули №60 (73796)

код товару: 73796
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникПракруті Продактс Пвт.Лтд
Форма випускуПо 30 або 60 капсул у банці. По 1 банці у картонній коробці з листком-вкладишем. В банці може знаходитися адсорбент вологи, який не є їстівним!
Діюча речовинаІНДОЛ-3-КАРБІНОЛ, ЕКСТРАКТ КУРКУМИ
Оновлено:
23.12.2022
Перевірено

Опис

Дієтична добавка до звичайного харчового раціону.

Рекомендується для доповнення дієти при дисгормональних розладах у жінок та чоловіків, у тому числі при проліферативних та гіперплазійних процесах.

Перед вживанням обов'язково ознайомитися з усією інформацією, що міститься в маркуванні (на упаковці, в даному вкладиші)

Мета вживання:
Капсули «Інвітол» вживаються, як джерело біологічно активних речовин з метою корекції станів, що супроводжуються чи спричинені дисгормональними розладами у жінок та чоловіків, у тому числі при проліферативних та гіперплазійних процесах.
Індол-3-карбінол.

Індол-3-карбінол в організмі людини перетворюється на комплекс індольних сполук, які мають потенціал до нейтралізації вільних радикалів та детоксикації. Індол-3-карбінол є надзвичайно важливим у забезпеченні основної підтримки балансу естрогенів, що відіграє важливу роль у підтримці жіночого репродуктивного здоров'я. Значна частина індол-3-карбінолу перетворюється на диіндолілметан (DIM). У дослідженнях було показано, що DIM селективно зв'язується з естрогеновими рецепторами і може діяти як антагоніст естрогену [1, 2]. Індол-3-карбінол особливо бажаний при потребі сприяння обміну естрогенів, а саме регуляції кількості активної та не активної форми [1]. Дослідження показали, що додаткове вживання індол-3-карбінолу може бути пов'язано зі зниженням частоти захворювань молочних залоз та репродуктивних органів. [3] DIM пригнічує ріст естроген-чутливих клітин молочної залози та шийки матки [9]. DIM підвищує чутливість деяких видів ракових клітин до протипухлинної терапії [9].

У чоловіків індол-3-карбінол за рахунок зв'язування з естрогеновими рецепторами, є особливо актуальним за необхідності регулювання процесів проліферації та гіперплазії, які є наслідком порушень гормонального балансу. Гормонально опосередковані процеси проліферації та гіперплазії є основними патологічними механізмами розвитку таких захворювань як хронічний абактеріальний простатит, доброякісна гіперплазія передміхурової залози, втрата фертильності.

Індол-3-карбінол є надзвичайно актуальним за необхідності антипроліферативного відгуку тканин (включаючи випадки росту та проліферації ракових клітин), хронічних запаленнях, ураженні клітин вірусом папіломи людини [10].

Екстракт зеленого чаю.
Екстракт зеленого чаю містить поліфеноли, катехіни та флавоноїди, доречність яких, завдяки впливу на баланс естрогенів, набуває значення і в онкопрофілактиці. [4] Комплекс біоактивних речовин екстракту зеленого чаю є актуальним за необхідності детоксикації і є важливим при необхідності зниження ваги. Зелений чай є джерелом антиоксидантних поліфенолів, особливо епігалокатехіну-3-галату, який за рахунок свого біохімічного профілю має значення для підтримки клітинного метаболізму та стимуляції імунних функцій по відношенню до проліферації та метаплазії. Також відомо, що епігалокатехіну-3-галат бажаний при потребі позитивного функціонування серцево-судинної системи. Екстракт зеленого чаю є дуже доречним при міоматозі та фіброзно-кістозній мастопатії [10].
З точки зору імуномодуляції епігалокатехін-3-галат є актуальним у випадках необхідності посилення експресії рецепторів іммуноглобуліну Е та є доречним при відновленні балансу Th1- і Th2-підтипів Т-хелперних лімфоцитів [11].
Екстракт Куркуми Довгої.

Куркуміни, що являються основною складовою екстракту куркуми, доречні при запаленні, гіперплазії, метаплазії та малігнізації за рахунок потенціалу до фізіологічних показників клітинного циклу. Куркумін є актуальним в контексті антиоксидантних та гепатопротекторних потреб організму [6]. Куркуміни можуть бути особливо бажаними при потребі підсилення дії протипухлинних перапаратів, що використовуються для лікування раку грудної залози, колоректального раку, раку сечового міхура [9].

Капсули «Інвітол», як додаткове джерело індол-3-карбінолу, епігалокатехін-3-галату та куркуміну рекомендовано вживати при станах, що супроводжуються чи спричинені дисгормональними розладами у жінок та чоловіків. [7, 8] До захворювань, що мають зв'язок зі змінами рівнів та активності статевих гормонів в першу чергу відносяться захворювання молочних залоз, ендометрію та інші захворювання статевої системи. Метаболізм основних інгредієнтів тісно пов'язаний з метаболізмом естрогенів в організмі людини. Вживання індол-3-карбінолу та епігалокатехін-3-галату у жінок доречно при потребі нормалізації балансу власних гормонів, в першу чергу естрогенів. У чоловіків індол-3-карбінол, епігалокатехін-3-галат та куркумін можуть бути особливо бажаними при порушеннях метаболізму тестостерону та зсувах гормонального балансу [9, 11,12].

Інструкція - Інвітол капсули №60

Виробник

Пракруті Продактс Пвт.Лтд

Країна походження

Індія

Склад

1 капсула містить:
Індол-3-карбінол 200 mg (мг);
Екстракт куркуми 100 mg (мг), стандартизований за вмістом куркуміноїдів не менше 20%;
Екстракт зеленого чаю 82 mg (мг), що еквівалентно епігалокатехін-3-галату - 45 mg (мг);

допоміжні компоненти: магнію стеарат, діоксид кремнію, агар-агар (матеріал оболонки).

Без ГМО.

Форма випуску

По 30 або 60 капсул у банці. По 1 банці у картонній коробці з листком-вкладишем. В банці може знаходитися адсорбент вологи, який не є їстівним!

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ІНДОЛ-3-КАРБІНОЛ, ЕКСТРАКТ КУРКУМИ

Показання

Вживання капсул «Інвітол» є доречним при [9,10,11,12]:

Гіперплазії ендометрію;

Фіброзно-кістозній мастопатії;

Необхідності підтримання організму у післяродовому періоді;

Хронічному простатиті;

Зниженні фертильності у чоловіків, для підтримки сперматогенезу;

Гіперплазії передміхурової залози;

Зниженні лібідо;

Інфекції вірусу папіломи людини;

Проведенні онкопрофілактики;

Зменшеній чутливості органів до протипухлинної терапії;

Захворюваннях шкіри та сполучної тканини.

Протипоказання

Не рекомендується вживання при наявності індивідуальної непереносимості інгредієнтів.

Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

«Інвітол» не є лікарським засобом.

Вживання у період вагітності і лактації.

Капсули «Інвітол» не можна вживати у період вагітності та лактації.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

Не рекомендується одночасне вживання із лікарськими засобами що призводять до зниження кислотності шлункового соку (антацидні засоби) чи лужними продуктами (молоко, мінеральна вода тощо).

Способи застосування

Перед початком вживання рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Капсули «Інвітол» рекомендовано вживати дорослим по 1-2 капсули на добу під час прийому їжі за рекомендацією лікаря. Щодо тривалості та необхідності повторного вживання рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Діти.
Капсули «Інвітол» не призначені для вживання дітьми.

Побічні дії

Можливе послаблення випорожнень.

Особливі умови зберігання

Зберігати в щільно закритій оригінальній упаковці, в недоступному для дітей місці при температурі не більше +30 °С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004