Інгалятор компресорний CN-233 (59776)

код товару: 59776
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендA&D
ВиробникA&D Company, Limited
Форма випускуПрилад в картонній упаковці.
Оновлено:
20.02.2024
Перевірено

Опис

Інгалятор A&D CN-233 - прилад, який допоможе вам у лікуванні та профілактиці респіраторних захворювань. Підходить не тільки дорослим, але й дітям (до комплекту входять 2 маски різного розміру).

Прилад зручний, простий у використанні та довговічний. До комплекту входить ергономічна сумка для зберігання й транспортування.

У комплекті є все необхідне для комфортного використання всією сім'єю: дві маски різного розміру, насадка для рота, з'єднувальні трубочки і стаканчик для ліків, а також дуже зручний кейс для транспортування. На жаль, не передбачена насадка для носа, тому для лікування риніту у дорослих, є сенс скористатися дитячою маскою для більш точного попадання повітряного потоку.

Лікування маленьких дітей з використанням насадки для носа знижує ефективність терапії, так як дитина рефлекторно починає дихати ротом.

Розмір резервуара для ліків 6 мл, це досить скромний показник, але його буде достатньо для разової інгаляції до 10 хвилин.

Підводячи підсумки, можна сказати, що дана модель стане відмінним помічником сім'ям, чиї потреби в інгаляції полягають в профілактиці та лікуванні респіраторних захворювань або сезонних застуд. Якщо ваші потреби викликані професійною сферою діяльності або серйозними хронічними захворюваннями, є сенс розглядати моделі більш високого класу

Інструкція - Інгалятор компресорний CN-233

Бренд

Виробник

A&D Company, Limited

Країна походження

Японія

Лікарська форма

Інгалятор

Форма випуску

Прилад в картонній упаковці.

Показання

Для боротьби з респіраторними захворюваннями та іншими недугами дихальних шляхів.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004