HIPP Набір Каш безмолочна органічна мультизлакова 200г + молочна гречана з пребіотиками 250г (100246)

код товару: 100246
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникХІПП Україна ТОВ
Форма випускуПо 250 г в упаковці
Оновлено:
26.07.2022
Перевірено

Опис

Знак HiPP Organic на упаковці дитячого харчування є гарантією вищої якості продуктів з дотриманням найсуворіших вимог законодавства Європейського Союзу до органічних продуктів. В основу каші входять цінні злаки, пребіотики (компоненти, що входять до складу грудного

молока) і дитяча молочна суміш, завдяки чому вона добре засвоюється і сприяє підтримці здорової мікрофлори кишечника.

Переваги: молочна гречана каша HiPP - це комплекс необхідних для дитячого організму елементів. Вона є джерелом заліза, кальцію, йоду, вітаміну А, С і D, а також Омега-3 жирних кислот.

Використання каші в якості прикорму сприяє правильному формуванню кісток і роботі кровоносної системи, здоровому функціонуванню щитовидної залози і поліпшенню імунітету, здорової шкіри, а також для розумового розвитку і зору....

Інструкція - HIPP Набір Каш безмолочна органічна мультизлакова 200г + молочна гречана з пребіотиками 250г

Виробник

ХІПП Україна ТОВ

Країна походження

Хорватія

Склад

Дитяча молочна суміш 45% (сухе знежирене молоко, 28% гречані пластівці, кокосова, рапсова і соняшникова олії, суха частково демінералізована молочна сироватка, кальцію карбонат, вітамін С, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамін B1, вітамін A, вітамін B6, вітамін B2, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, вітамін D, біотин), суха частково демінералізована молочна сироватка, 23% гречані пластівці, мальтодекстрин, пребіотики (галактоолігосахариди з лактози), заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін B1, вітамін A, вітамін D. Містить глютен.

Без ГМО, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників.

Лікарська форма

Дитяча суміш

Форма випуску

По 250 г в упаковці

Показання

Для першого прикорму.

Від 4 місяців.

Способи застосування

Згідно таблиці дозувань визначте пропорції води і каші; кип'ячену і охолоджену воду до 50 °C додайте в ємність з сухою кашею; ретельно перемішайте до утворення однорідної маси; залиште суміш на 1 хвилину для досягнення необхідної густої консистенції.

Важливо! Завжди перевіряйте температуру каші перед годуванням!

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004