Hipp HIPPIS Пюре фруктова каша вівсяна від 6месяцев 100г (81422)

код товару: 81422
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендHipp
ВиробникХІПП Україна ТОВ
Форма випускуПауч 100 г
Оновлено:
04.01.2023
Перевірено

Опис

Органічне фруктове пюре з вівсянкою, гомогенізоване, без додавання цукрів (цукру природного походження містяться в інгредієнтах), без ароматизаторів, без барвників, без консервантів, без ГМО. Знак HiPP Organic гарантує високу якість і має суворі стандарти, ніж вимоги ЄС до органічної якості.

Інструкція - Hipp HIPPIS Пюре фруктова каша вівсяна від 6месяцев 100г

Бренд

Виробник

ХІПП Україна ТОВ

Країна походження

Австрія

Склад

органічні фрукти 55% (органічні яблука 33%, органічні банани 10%, органічна малина 7%, органічна чорниця 5%), вода, органічний морквяний сік (вироблено з концентрату), органічне цільнозерновий вівсяне борошно 4%, органічне рисове борошно, органічний лимонний сік (вироблено з концентрату), антиоксидант аскорбінова кислота. Пастеризоване. Містить глютен.

Пюре готове до вживання.

Форма випуску

Пауч 100 г

Лікарська форма

Каша

Показання

Рекомендації щодо застосування: Перед початком споживання необхідна консультація лікаря. Можлива підвищена чутливість до компонентів продукту. Відкрутіть кришечку упаковки, видавіть необхідну кількість пюре, підігрійте і перевірте температуру. Починайте з 1 чайної ложки і поступово збільшуйте кількість. Важливо для безпеки Вашої дитини: не давайте дитині кришечку від упаковки і тримайте її подалі від дитини, щоб уникнути її проковтування і пошкодження ротової порожнини.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання: непочатий упаковку зберігайте при t від 3 ° С до 25 ° С. В такому випадку упаковки продукт споживати не можна.
Відкриту упаковку зберігати в холодильнику і використовуйте протягом доби.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004