Глюцемедин капсули №30 (50306)

код товару: 50306
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендNutrimed
ВиробникНутримед ООО
ФормаКапсули
Форма випускуПо 30 капсул у пачці.
Оновлено:
28.09.2021
Перевірено

Опис

Глюцемедін збалансований комплекс, до складу якого входять стандартизовані натуральні рослинні екстракти, що мають позитивний вплив на метаболічні процеси у підшлунковій залозі та печінці та нормалізують рівень глюкози в крові.

Екстракт листя джимнема (Gymnema Sylvestre) у своєму складі містить низку активних речовин, що впливають на метаболізм глюкози: глікозиди (гимнемозиди) та джимнемову кислоту (знижує надходження глюкози з кишечника до кров'яного русла) та гурмарин (діє на відповідні рецептори та знижує смакові відчуття, що має позитивний вплив при порушеннях вуглеводного обміну при цукровому діабеті ІІ типу). Джимнема використовується як гіпоглікемічний засіб, який пригнічує всмоктування глюкози та жирних кислот з кишечника до кров'яного русла та знижує ризик виникнення судинних ускладнень при цукровому діабеті І та ІІ типу. Джимнема збільшує гіпоглікемічний ефект при застосуванні антидіабетичних засобів. Клінічно доведено ефективність використання джимнеми при цукровому діабеті.

Екстракт листя банаба (Lagerstroemia speciosa) містить коросолієву кислоту та галові кислоти, які достовірно знижують рівень глюкози та холестерину в крові, сприяють розщепленню жирів, про що свідчать клінічні дослідження, проведені у спеціалізованих клініках. Цим пояснюються антигіпертензивний, протизапальний та антиоксидантний ефекти, що відіграють важливу роль для поліпшення якості життя у хворих на цукровий діабет ІІ типу. Компоненти, що входять до складу екстракту банаби підвищують чутливість тканин до інсуліну допомагають та сприяють втраті надмірної маси тіла. Банаба використовується при дієтичному харчуванні осіб з надмірною масою тіла та хворих на цукровий діабет для запобігання розвитку ускладнень та нормалізації метаболізму глюкози.

Екстракт гіркої дині (Momordica charantia) є додатковим джерелом глікозидів, амінокислот, сапонінів (харантін), алкалоїдів, редукуючих цукрів, рослинних жирів і вільних кислот які здатні безпечно знижувати рівень глюкози та холестерину в крові у хворих на цукровий діабет, стимулювати секрецію інсуліну підшлункової залози, зменшувати всмоктування глюкози в кишечнику, а також збільшувати поглинання та утилізацію глюкози в периферичних тканинах. Харантін, що входить до складу екстракту плодів гіркої дині надає інсуліноподібну дію, сприяючи проникненню глюкози в клітини. Клінічні дослідження довели зниження рівня глюкози та стимуляцію до продукції інсуліну клітинами підшлункової залози. Momordica charantia позитивно впливає на вуглеводний та ліпідний обміни, сприяє регенерації клітин в підшлунковій залозі.

Згідно даних наукових досліджень, екстракти що входять до складу Глюцемедін®, за гіпоглікемічною активністю можуть бути порівняні з хімічними цукрознижуючими засобами (глібенкламідами), та відрізняються при цьому, значно вищим профілем безпеки, зменшують ризик розвинення факторів серцево-судинних ускладнень.

Стандартизовані рослинні екстракти, що входять до складу Глюцемедін® сприяють розщепленню ліпідів, корекції маси тіла при надмірній вазі та запобігають відкладенню холестерину на внутрішніх стінках судин, зменшують ризик виникнення судинних ускладнень при цукровому діабеті І та ІІ типів, позитивно впливають на функціональний стан підшлункової залози та покращують її функціональну активність; сприяють покращенню гормонального фону в організмі та загального самопочуття, нормалізації метаболізму глюкози та регенерації клітин підшлункової залози

Інструкція - Глюцемедин капсули №30

Бренд

Виробник

Нутримед ООО

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
1 капсула містить: активні інгредієнти: екстракт листя джимнема (Gymnema Sylvestre) - 150 мг, екстракт листя банаба (Lagerstroemia speciosa) - 125 мг, екстракт гіркої дині (Momordica charantia) - 100 мг;

допоміжні речовини:
наповнювачі: кальцію стеарат, орісіл, мікрокристалічна целюлоза; оболонка капсули: желатин.

Форма випуску

По 30 капсул у пачці.

Лікарська форма

Капсули

Показання

При цукровому діабеті ІІ типу з метою зниження рівнів глюкози, холестерину та тригліцеридів в крові.

Протипоказання

Період вагітності та годування груддю, індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Способи застосування

Вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу до прийому їжі; запивати достатньою кількістю питної води.

Курс застосування становить 2-3 місяці.

При необхідності курс можна повторити.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки.


Умови зберігання:
зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004