Гінкго Білоба таблетки 500мг №120 (59745)

код товару: 59745
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендTOMIL HERB
ВиробникТоміл Херб Продукт ООД
Форма випускуУпаковка з таблетками 120 штук по 500 мг.
Діюча речовинаІНУЛІН, ГІНКГО БІЛОБА
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Інструкція - Гінкго Білоба таблетки 500мг №120

Бренд

Виробник

Томіл Херб Продукт ООД

Країна походження

Болгарія

Склад

Гінкго Білоба - 325 mg.
Інулін - 175 mg.

Лікарські трави, використовувані в препараті Гінкго білоба, мають перевірене походження і високу якість в Болгарії. Збираються в найчистіших районах Болгарії - гори Родопи, Ріла, Пірін і Стара Планина. Вони підготовлені для максимально легкого прийому кожним пацієнтом. Продукт не містить консервантів, барвників і стабілізаторів.

Форма випуску

Упаковка з таблетками 120 штук по 500 мг.

Лікарська форма

Таблетки.

Діюча речовина

ІНУЛІН, ГІНКГО БІЛОБА

Фармакодинаміка

Інулін - важлива складова у виробництві рослинних препаратів. Це натуральний продукт, одержуваний з рослини цикорій. Інулін це пребіотик допомагає розвитку біфідобактерії шлунково-кишкового тракту. При прийомі інуліну, за 14 днів кількість біфідобактерій збільшується на 70% і на 50% поліпшується засвоюваність мікроелементів кальцій, магній і залізо. Це робить інулін незамінним помічником в лікуванні дисбактеріозу і остеопорозу.

Показання

Гінкго білоба допомагає поліпшити кровопостачання мозку і кори головного мозку, сприятливо впливає на пам'ять і концентрацію. Доктор Тошков лікує запаморочення, синдром Меньє, атеросклероз і шум у вухах за допомогою Гінкго білоба.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

Гінкго білоба можна комбінувати з усіма прописаними Вашим лікуючим лікарем ліками, а також і з іншими продуктами з лікувальних трав, які Ви приймаєте.

Способи застосування

Гінкго білоба принимати від 3 до 6 таблеток в день після їжі, а підтримуюча доза становить 3 таблетки в день. Сприятливий ефект від прийому Гінкго білоба проявляється після 2-го тижня прийому. Для досягнення тривалого результату необхідно продовжити прийом препарату до 6 місяців.

Побічні дії

У препарату Гінкго білоба немає небажаних і побічних ефектів. Цей продукт знайомий на ринку більше 10 років, і за цей період спостерігалося небажаних и побічних ефектів у пацієнтів, що приймали препарат. Передозування препаратом Гінкго білоба неможлива. Гінкго білоба не може нашкодити Вам, так як він є істинно натуральним продуктом, корисним для Вашого здоров'я. Отримати залежність до цього препарату неможливо, також не спостерігаються токсичні та алергічні реакції.

Особливі умови

Увага: Не перевищуйте добову дозу. Продукт не замінює різноманітне харчування.

Особливі умови зберігання

Термін придатності: 4 роки від дати виготовлення.

Зберігати в сухому, захищеному від сонця, прохолодному та недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004