Гіалуронова кислота капсули 0,4 г №30 (37071)

код товару: 37071
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендFARMAKOM
ВиробникФармаком ПТФ ООО
ФормаКапсули
Форма випускуКапсули по 400 мг № 30.
Діюча речовинаГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА
Оновлено:
13.12.2022
Перевірено

Опис

Гіалуронова кислота - одне з найпопулярніших засобів для молодості шкіри. Поєднання двох видів гіалуронових кислот: високо- і низкомолекулярной, сприяє глибокому зволоженню шкіри, поліпшенню її тонусу і пружності. Після 25 років синтез гіалуронової кислоти в організмі поступово починає знижуватися.

Її недолік проявляється в організмі по-різному. Перш за все, страждає зовнішній вигляд нашої шкіри, особливо обличчя. Гіалуронова кислота виконує дві найважливіші функції: підтримання обсягу і природне зволоження. Заповнюючи простір між волокнами колагену, які утворюють «каркас» нашої шкіри, гіалуронова кислота підтримує контур обличчя. Спроби відновити нормальний рівень вологості шкіри виключно за допомогою зовнішніх косметичних засобів не завжди бувають успішними, так як проблема криється саме в недоліку гіалуронової кислоти всередині організму. Гіалуронова кислота зв'язує і утримує під шкірою вологу, сприяє синтезу колагену, оновлюючи шкіру.

Гіалуронова кислота необхідна не тільки шкірі. Це дуже важливий компонент синовіальної (внутрішньосуглобової) рідини і хряща. Хрящ грає роль амортизатора, зменшуючи тиск на кістки і забезпечуючи їх легке ковзання щодо один одного. Дефіцит гіалуронової кислоти також призводить до збільшення тертя в суглобі і його поступової деформації.

Застосування гіалуронової кислоти у вигляді капсул або таблеток є одним з методів комплексного підходу до вирішення проблем вікових змін шкіри, волосся, суглобів, серцево-судинної системи, очей.

Інструкція - Гіалуронова кислота капсули 0,4 г №30

Бренд

Виробник

Фармаком ПТФ ООО

Країна походження

Україна

Склад

Гіалуронова кислота низькомолекулярна - 120,0 мг, гіалуронова кислота високомолекулярна - 30,0 мг, допоміжні компоненти.

Енергетична цінність ккал / 100 г: 9,76 ккал. Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки - 1,13 г вуглеводи - 1,04 г жири - 0,12 м

Форма випуску

Капсули по 400 мг № 30.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА

Показання

Джерело гіалуронової кислоти.

Гіалуронова кислота (ГК) - це важливий дисахарид, який міститься в будь-якій тканині нашого організму і служить змащує речовиною для суглобів, шкіри і очей, а також прискорює оновлення клітин.
ГК є однією з найбільш люблячих воду молекул, відповідальних за контроль зволоженості тканин і міжклітинний транспорт води.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти, вагітні, жінки в період лактації.

Способи застосування

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі. Тривалість прийому - 30 днів. При необхідності прийом можна повторити. При прийомі важливо дотримуватися питного режиму.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004