Гіалотим вагінальні пессарії №10 (99268)

код товару: 99268
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникУкраїнська фармацевтична компанія ТОВ
Форма випускуПо 10 шт. в упаковці.
Діюча речовинаГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА
Оновлено:
29.08.2022
Перевірено

Опис

Глобули Гіалотім - це медичний виріб, розроблений для жінок для місцевого застосування у піхві.

Глобули запаковані у слоти з пластикової плівки. Слоти відділяються один від одного за допомогою перфорації так, щоб відокремити один слот із глобулою з блістеру. Після введення глобули до піхви, глобула розм'якшується та утворює зволожуючий та захисний гель.

Механізм дії
Після введення глобула розм'якшується та розчиняється у виділеннях піхви. Вивільнена гіалуронова кислота, змішана з вологою, збільшується в об'ємі та утворює шар гелю на поверхні слизової оболонки піхви.

Він створює захисний бар'єр та як результат сприятливі умови для активації механізмів природньої регенерації та захисту. Захисна плівка, утворена гіалуроновою кислотою, повертає природню вологу, зменшує запалення та прискорює процеси загоєння пошкодженої слизової оболонки.

Молочна кислота знижує кислотність у середовищі піхви. Для здорової слизової оболонки нормальною є низька кислотність pH (3,8-4,2), що є несприятливою для розвитку патогенної мікрофлори та допомагає підтримувати природній баланс мікрофлори піхви.

Інструкція - Гіалотим вагінальні пессарії №10

Виробник

Українська фармацевтична компанія ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Одна глобула містить 10 мг гіалуронової кислоти у вигляді її натрієвої солі, 5 мг молочної кислоти та нейтральний жир в якості допоміжної речовини.

Форма випуску

По 10 шт. в упаковці.

Лікарська форма

Песарії

Діюча речовина

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА

Показання

Гіалотім призначений для місцевого застосування у піхві. Він застосовується для зволоження слизової оболонки піхви в умовах, що супроводжуються сухістю слизової оболонки піхви.

Особливо призначений для:
- підтримання нормального стану слизової оболонки при сухості піхви за віком, внаслідок дефіциту естрогену у жінок у клімактеричному періоді, а також гормональної терапії та використанні контрацептивів;
- зменшення та запобігання ускладнень, що виникають у вульві та піхві, які супроводжуються сухістю слизової оболонки, свербіжем, почервонінням, запаленням або виділеннями;
- допомоги при лікуванні слизової оболонки, пошкодженої внаслідок пологів, гінекологічних чи хірургічних процедур, а також атрофії слизової оболонки внаслідок хіміотерапії чи радіотерапії;
- зниження дискомфорту при больових відчуттях під час статевого акту;
- підтримання нормального рівня кислотності у піхві.

Способи застосування

Глобули призначено лише для вагінального застосування. Перед введенням вагінальних глобул ретельно вимийте руки.

Якщо глобула занадто м'яка, покладіть її на декілька хвилин у холодильник перед тим, як виймати з блістера.

Відокремте один слот із глобулою від блістера. Захоплюйте кожен шар фольги (великим та вказівним пальцями) та повільно відокремлюйте їх один від одного. Акуратно вийміть глобулу зі слоту.

Обережно введіть глобулу пальцем глибоко у піхву. Найкраще вводити глобулу лежачи, із трохи підведеними стегнами. Якщо лікар не призначить вам інше, вводьте одну глобулу перед сном.

Глобули треба застосовувати безперервно упродовж 14-20 днів. В якості єдиної терапії не використовуйте виріб довше 20 днів.

Прийом глобул треба планувати так, щоб він не переривався через менструацію.

Особливі умови

Глобули призначені для вагінального застосування і не можуть використовуватися в інший спосіб.

Не ковтати!

Не використовуйте у випадку алергії на будь-які інгредієнти.

Вагітні або жінки, що годують груддю, можуть застосовувати продукт лише за згодою лікаря.

Не використовуйте глобули під час менструації.

Не перевищуйте рекомендований час лікування.
Припиніть застосування продукту та зверніться до лікаря у випадку значних змін, екземи, припухлості та інших, раніше не існуючих, проблем в області зовнішніх статевих органів.

Проконсультуйтеся з лікарем, якщо через 14 днів поспіль після використання продукту симптоми не зменшилися. Якщо після прийому продукту спочатку відбулося полегшення симптомів, але пізніше порушення з'явилися знов, не розпочинайте новий курс лікування продуктом, спочатку проконсультуйтеся з лікарем.

Не використовуйте разом з іншими продуктами вагінального застосування.

У результаті використання цього продукту на білизні можуть з'явитися плями, які важко видаляються, що у свою чергу спричинене складом цього продукту, тому рекомендується користуватися прокладками впродовж курсу лікування.

Можлива взаємодія між компонентами продукту та латексними презервативами. Тому не використовуйте латексні презервативи під час лікування глобулами.

Не приймайте медичний виріб після завершення терміну придатності.

Не використовуйте, якщо пошкоджено внутрішню упаковку.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати при кімнатній температурі (15-25°C) у сухому місці. Не піддавати продукт дії сонячних променів та інших джерел тепла. Медичний виріб треба зберігати у недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004