Герон-віт судинний таблетки №90 (60038)

код товару: 60038
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
ФормаТаблетки
Форма випускуУпаковка: 90 таблеток по 0,4 г
Діюча речовинаШИШКИ ХМЕЛЮ, КОРІНЬ ДІОСКОРЕЇ, ТРАВА БАРВІНКУ
Оновлено:
25.05.2021
Перевірено

Опис

БАД Герон-віт судинний - це збалансована формула, дія якої обумовлено ретельно підібраним складом рослинних компонентів, посилених лецитином, вітамінно-мінеральним преміксом. Основне призначення профілактика розладів мозкової діяльності.

Цей комплекс не тільки очищає судини, посилює циркуляцію крові, але і сприяє росту нових судин, покращує метаболізм і активність ферментних систем, власне нервової клітини, нормалізує життєдіяльність нервових клітин, їх харчування, стабільність нервових контактів, що дозволяє підсилити властивості пам'яті і стабілізувати функції мозку .

Крім того, включення мінеральних і вітамінних преміксів, лецитину гарантує надходження діючих речовин до місць призначення, нормалізує обмінні процеси на клітинному рівні.

Ефективність дії комплексу Герон-вит судинний визначають сосудоукрепляющим, протисклеротичні, гіпотензивні, антикоагулянтні, детоксикаційні, антігіпоксантним властивості рослин входять до рецептури.

Барвінок - рослина часто застосовується при судинних порушеннях; має спазмолітичну, судинорозширювальну, гіпотензивну дію, розширює вінцеві судини серця і головного мозку, підвищує утилізацію кисню, мозковий кровообіг, незамінний при гіпертонії I і II ступеня, неврогенної тахікардії, мігрені.

Диоскорея (Дикий ямс) - широко застосовується в офіційній медицині, як активне противосклеротическое засіб. Стероїдні глікозиди здатні знижувати відкладення ліпідів в артеріальних судинах, в печінці, шкірі, на рогівці ока, збільшуючи співвідношення лецитин / холестерин, покращувати функцію серця, розширювати периферичні судини, знижуючи артеріальний тиск, утримувати холестерин у стані колоїдного розчину, зменшуючи можливість його відкладення в судинах .

Хміль - наявність лупуліна забезпечує нейротропну дію, поєднання флавоноїдів і фітогормонів обумовлюють протизапальний, капілляроукрепляющее ефект. Дослідження доводять терапевтичну ефективність дії гераниола при ІХС, гіпертонічній хворобі, атеросклерозі, спазмах коронарних судин, при тахікардії.

Гречки трава - рутіносодержащее рослина, зміцнює капіляри, зменшує їх проникність і ламкість, нормалізує і підтримує еластичність судин, виявляє протинабрякову і м'яку спазмолітичну дію.

Буркун лікарський - підсилює кровообіг, зменшує набряки і вплив стресових факторів, підвищує резистентність капілярів, знижуючи їх проникність, покращує плинність крові (антикоагулянтну дію) і венозний відтік.

Екстракт зеленого чаю - найцінніші властивості - це збільшення міцності і еластичності судин, зменшення агрегації тромбоцитів за рахунок вмісту в зеленому чаї 15% пікногенола, флавоноїдів. Активність пікногенола, як антиоксиданту в 50 разів сильніше за вітамін С і в 20 разів сильніше за вітамін Е.

Поєднання екстракту зеленого чаю з лецитином утворює потужний стимулюючий фактор для антиоксидантного захисту всього організму.

Лецитин - сприяє зниженню концентрації атерогенних ліпідів в крові, сприяє посиленню циркуляції кровообігу і поліпшення живлення мозку.

Екстракт гінкго білоба - «судинний доктор» відновлює порушення кровообігу, що попереджає розвиток атеросклерозу, поліпшує мозковий і коронарний кровообіг; знижує ризик тромбоутворення, агрегаціютромбоцитів; є потужним антиоксидантом і інгібітором тромбоцитоактивуючого фактора, відповідає за чистоту судинного русла.

Підвищує ефективність дії препарату вітамінний комплекс: вітаміни Е, А, С, В6, В12, нікотинової (РР) і фолієва (Вс) кислоти. Ці вітаміни давно використовуються кардіологами для поліпшення функціонування серцево-судинної системи, зниження рівня ЛПНЩ; вітаміни покривають дефіцит при загрозі ІХС, інфаркту, інсульту, високий ризик тромбоутворення.

Мінеральний премікс, що складається з магнію, цинку, міді, калію, селену, призначений для забезпечення якісного метаболізму обмінних процесів, захисту судин від різких коливань тиску, вільнорадикальних поранень, окисного стресу.

Інструкція - Герон-віт судинний таблетки №90

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

Трава барвінку, корінь Діоскора, шишки хмелю, трава гречки, вітамін В6, квіти буркуну, нікотинова кислота (PP), лецитин, вітамін Е, екстракт зеленого чаю, магнію оксид, екстракт гінкго білоба, вітамін С, цинку сульфат, міді глюконат , вітамін А, В12, Вс (фолієва кислота), калію цитрат, селеніт натрію.

Форма випуску

Упаковка: 90 таблеток по 0,4 г

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

ШИШКИ ХМЕЛЮ, КОРІНЬ ДІОСКОРЕЇ, ТРАВА БАРВІНКУ

Показання

БАД Герон-віт судинний рекомендується для профілактики судинних катастроф і порушень мозкового кровообігу, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:

- серцево-судинні захворювання (ІХС, стенокардія, атеросклероз, гіпертонічна хвороба);

- судинна патологія в постменопаузальному періоді;

- гіперліпідемія;

- дисліпідемія при цукровому діабетеII типу;

- метаболічний синдром;

- атеросклероз різної локалізації (коронарних судин, головного мозку, нижніх кінцівок);

- при спадкової схильності до інсультів, інфарктів;

- емоційні перенапруги, нервові перевантаження;

- при зниженні пам'яті, концентрації уваги, забудькуватість, шумі у вухах;

для профілактики судинних катастроф чоловікам старше 30 років, жінкам після 35 років.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність, діти до 14 років.

Способи застосування

Спосіб застосування та дози

По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.

При необхідності повторити.

Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Особливі умови зберігання

Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: 48 ккал, білки - 0,2 г, вуглеводи - 11,2 г, жири - 0,7 г.

Зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не більше + 25С і відносній вологості не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін зберігання: 24 місяці з дати виготовлення.

Виготовлено в Україні: ТУ У 10.8-34466386-003-2013

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004