Гепатрин капсули №30 (44136)

код товару: 44136
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЭвалар
ФормаКапсули
Форма випуску30 капсул по 0,33 г. в блістері.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ РОЗТОРОПШІ, ЛЕЦИТИН, ЕКСТРАКТ АРТИШОКА
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Наше життя складається з буднів і вихідних. І тільки нашій печінці не до відпочинку погана екологія, напівсинтетична їжа, ліки і алкоголь навантажують її в три рази більше норми! Тому їй потрібен потрійний захист!

З натуральним нелікарським засобом Гепатрин печінка впорається з будь-якими навантаженнями. Гепатрин вирішує відразу три проблеми: знижує інтоксикацію, захищає і відновлює клітини печінки. Адже в його складі три головних рослинних компонента для здоров'я печінки. Екстракт розторопші зміцнює клітинні мембрани і захищає печінку. Есенціальні фосфоліпіди є будівельним матеріалом для клітин печінки, відновлюють вже пошкоджені клітини печінки, і вони починають працювати як нові. Екстракт артишоку регулює вироблення і відтік жовчі, перешкоджає її застою.

Ці три головні компоненти вибудовують потрійний захист печінки від поганої екології, жирної їжі, дії ліків і алкоголю найприроднішим чином. З натуральним засобом Гепатрин печінку впорається з будь-якими навантаженнями!

І не треба купувати три різних засоби, візьміть одне Гепатрин !

Інструкція - Гепатрин капсули №30

Виробник

Эвалар

Країна походження

Росія

Склад

Есенціальні фосфоліпіди (лецитин), крохмаль рисовий (носій), компоненти капсули (харчові добавки): желатин; діоксид титану, оксиди заліза (барвники); екстракт артишоку, екстракт розторопші (силімарин), токоферолу ацетат (вітамін Е), діоксид кремнію аморфний і стеарат магнію (агенти антизлежувальні), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6), тіаміну гідрохлорид (вітамін В1), рибофлавін.

Прийом 2 капсул в день задовольняє добову фізіологічну потребу організму у вітамінах Е, В6 на 100%, тіаміні (вітаміні В1) -на 107%, рибофлавіні - на 112%, флаволігнані - на 133%, що не перевищує верхній допустимий рівень добового споживання.

Форма випуску

30 капсул по 0,33 г. в блістері.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ РОЗТОРОПШІ, ЛЕЦИТИН, ЕКСТРАКТ АРТИШОКА

Показання

«Гепатрин» рекомендується в якості дієтичної добавки до їжі - додаткового джерела фосфоліпідів, флаволігнанів розторопші (силімарину), вітамінів Е, В6, тіаміну, рибофлавіну, сприяє природному відновленню (відновленню) клітин печінки, захисту клітин печінки від несприятливих факторів, регулювання вироблення і відтоку жовчі, м'якому очищенню жовчних протоків.

Протипоказання

Діти, індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способи застосування

Дорослим по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі.

Тривалість прийому - не менше 1 місяця. Рекомендується тривалий прийом - 3-6 місяців з регулярним повторенням курсів.

Особливі умови

Дієтичну добавку не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування, не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
3 роки з дати виготовлення.

Умови зберігання
Зберігати при температурі не вище 25 °С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004