Гастрофарм капсули №50 (84789)

код товару: 84789
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Еліт-Фарм"
ФормаКапсули
Форма випускуПо 50 капсул в упаковці.
Діюча речовинаБРОМЕЛАИН, ПАПАЇН
Оновлено:
24.01.2023
Перевірено

Опис

До складу препарату «Гастрофарм» входять природні ензими і екстракти лікарських рослин, синергетичний ефект яких допомагає нормалізувати процес травлення.

Панкреатин - це ферментний препарат, який відновлює дефіцит ферментів підшлункової залози (амілази, ліпази та протеази). При порушеннях в підшлунковій залозі, засіб компенсує її зовнішню секреторну функцію, покращує процес травлення. Панкреатин призначають при ахілії, хронічних панкреатитах з гіпофункцією підшлункової залози, при порушеннях травлення, зумовлених захворюваннями печінки та підшлункової залози, при гіпоцидному і анацидному гастритах, хронічних ентероколітах, при порушеннях харчування (переїдання, жирна їжа).

Амілаза - фермент, що гідролітично розщеплює крохмаль і глікоген, з утворенням декстринів, мальтози і глюкози. Найбільший вміст амілази виявлено в соку підшлункової залози та слині, де вона активує розщеплення крохмалю при травленні.

Протеаза - фермент класу гідролаз, який розщеплює пептидний зв'язок між амінокислотами в білках. Крім того, протеаза пригнічує секрецію підшлунковою залозою власного ферменту.

Ліпаза - гідролізує жири в жирні кислоти та гліцерин, забезпечуючи їх всмоктування та всмоктування жиророзчинних вітамінів. Висока активність ліпази відіграє важливу роль в лікуванні порушень травлення, викликаних недостатністю травних ферментів підшлункової залози.

Бромелайн - речовина, що її видобувають з ананасу. За своєю дією нагадує ензими: підвищує ферментативну активність, допомагає при зниженні рівня ферментів, сприяє розщепленню білкової їжі та засвоєнню її організмом. Бромелайн також має властивість розщеплювати жири.
Треба відзначити широкий спектр рН-активності бромелайну - він позитивно впливає на низький рН шлунка, та на високий рН тонкої кишки.

Папаїн - цистеїнова ендопротеаза. По характеру ферментативної дії його називають «рослинним пепсином».
Але на відміну від пепсину, папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах (діапазон рН 3-12, оптимум рН 5). Він зберігає активність в широкому температурному діапазоні. Встановлено, що він продукується рослинами, зокрема папайєю у вигляді пропапаїна, який після відщеплювання пептидного фрагмента перетворюється на активний фермент - папаїн.

Артишок - є сировиною для багатьох лікарських препаратів. В експериментах на тваринах і в клінічних випробуваннях підтверджено жовчогінну і гіпохолестеринемічну дію артишоку. Препарати артишоку застосовуються для лікування захворювань печінки і жовчного міхура. Артишок рекомендовано в перед- і післяопераційний період хворим, які зазнали операцій на печінці і нирках. Екстракт артишоку при прийомі всередину надає виражено холеретичну дію, збільшуючи в жовчі сухий залишок і вміст холестерину.

Інструкція - Гастрофарм капсули №50

Виробник

ТОВ "Еліт-Фарм"

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
бромелайн - 150 мг; папаїн - 50 мг; панкреатин - 50 мг; амілаза - 15 мг; протеаза - 15 мг; ліпаза - 10 мг; екстракт артишоку - 100 мг.

Допоміжні речовини:
кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Форма випуску

По 50 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

БРОМЕЛАИН, ПАПАЇН

Показання

Може бути рекомендований лікарем для використання у раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело ензимів для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, покращення секреторної функцій травних залоз, поліпшення засвоєння їжі.

Дієтичну добавку «Гастрофарм» рекомендовано для споживання:

• як додаткове джерело ензимів для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення;
• для покращення секреторної функції травних залоз;
• для поліпшення засвоєння їжі.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації.

Способи застосування

Дорослим та підліткам з 16 років по 1 таблетці або капсулі З рази на день під час прийому або після їжі.

Термін вживання: 3-4 тижні, в подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

:Перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004