Фіточай Кора верби білої 50г (73328)

код товару: 73328
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "НВО "Фітобіотехнології"
Форма випускуПо 50 г в упаковці.
Діюча речовинаКОРА ВЕРБИ
Оновлено:
24.08.2022
Перевірено

Опис

Фіточай Кора верби білої - ефективний засіб народної медицини, який допомагає впоратися з вірусними захворюваннями, ураженнями вен, проблемами з суглобами, патологіями шлунково-кишкового тракту та іншими недугами.

Кора білої верби (інші назви дерева - верба, верба, тальник) здавна застосовувалася як самостійний лікувальний засіб, так і в складі лікарських зборів. Вона має сечогінну, жовчовивідних дію, надає антисептичний та знеболювальний ефект.

Корисні властивості цієї рослини визначаються її хімічним складом, який включає: салицин, дубильні речовини, аскорбінову кислоту, флавоноїди, смоли та ін.

Фіточай з кори верби біло допомагає знизити тиск, впоратися з підвищеною температурою, зняти запалення, побороти вірусні інфекції, вивести паразитів з організму, зупинити діарею. Крім того, її застосовують для швидкого загоєння відкритих ран і опіків на шкірі, вона цілюще впливає на уражені суглоби та патологічно змінені вени, а також при депресії, хронічної втоми й проблеми зі сном.

Інструкція - Фіточай Кора верби білої 50г

Виробник

ТОВ "НВО "Фітобіотехнології"

Країна походження

Україна

Склад

Кора верби білої - 100%

Форма випуску

По 50 г в упаковці.

Лікарська форма

Фіточай

Діюча речовина

КОРА ВЕРБИ

Показання

- Невралгії різної етіології
- остеохондроз
- ураження суглобових тканин
- захворювання шлунково-кишкового тракту
- варикоз вен
- ГРВІ, грип
- бронхіальна астма
- підвищена пітливість
- гінекологічні патології
- ураження шкірних покривів

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, виразка шлунка, брадикардія, бронхіальна астма, діти й підлітки молодше 16 років, які хворіють на простудні захворювання та грип.

Способи застосування

Відвар.
Одну столову ложку перемеленої кори необхідно залити 1 склянкою окропом, прогріти на водяній бані близько 30 хвилин. Потім зцідити, дати охолонути й розбавити кип'яченою водою, щоб в результаті вийшов цілий стакан відвару. Вживати готовий засіб 4-5 раз в день перед їдою. Рекомендована разова доза відвару - одна столова ложка.

Настій на спирту.
150 грамів кори білої верби залити горілкою (0,5 літра), залишити засіб настоюватися на 30 днів. Через місяць настій процідити. Вживати по 30-40 крапель 3 рази на добу протягом 2 тижнів.

Розчин для ванночок і компресів.
120 грамів кори верби необхідно залити гарячою водою (близько 5 літрів), прокип'ятити близько 10 хвилин, потім дати розчину настоятися 20-30 хвилин. Готовий засіб можна використовувати для ножних ванночок при варикозі, тромбофлебіті, захворюваннях суглобів, а також для компресів при лікуванні опіків, екзем та інших уражень шкіри.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
2 роки


Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 ° С і при відносній вологості повітря не вище 70%.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004