Фемофіт гель для інтимних зон зволожуючий 50мл (15802)

код товару: 15802
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФитоБиоТехнологии
Форма випускуПо 50 мл в упаковці.
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Фемофіт гель зволожуючий для інтимних зон полегшує симптоми вагінального дискомфорту: сухість, свербіж, подразнення, має пом'якшувальну та протизапальну дію, відновлює здорову бактеріальну флору і недолік природного мастила при гормональних порушеннях. Гель має легку текстуру, не залишає слідів на одязі.

Чистий сік алое вера, екстракти Матки борової і Червоної щітки утворюють унікальну основу гелю. Це робить формулу більш насиченою заспокійливими і регенеруючі речовинами, які необхідні для щоденного догляду жінкам, які схильні до запальних процесів статевих органів або для жінок в особливі гормональні періоди (лактація, клімактеричний період).

Завдяки дії молочної кислоти і пребіотиків (інуліну, альфа-глюкан олігосахарид), підтримується фізіологічний рН інтимної зони і створюються умови для розвитку здорової мікрофлори. Пробіотичний лизат Lactobacillus дозволяє значно прискорити ріст нормальної мікрофлори, а ефірні масла чайного дерева і лаванди - пригнічують розвиток патогенної мікрофлори, в комплексі запобігають прояви бактеріального вагінозу.

Комплексна дія гіалуронової кислоти і Д-пантенол зменшує почервоніння, подразнення, сухість і свербіж. Також надає регенеруючу дію на слизову оболонку, що особливо важливо в післяпологовий і післяопераційний періоди.

Можливо застосовувати в комплексному лікуванні з гормональною терапією.

Не містить парабенів, силіконів і ароматів.

Інструкція - Фемофіт гель для інтимних зон зволожуючий 50мл

Виробник

ФитоБиоТехнологии

Країна походження

Україна

Склад

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Orthilia Secunda Extract, Rhodiola Quadrifida Pall Extract, Panthenol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Urea, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Rye Flour Ferment, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Zinc PCA, Inositol, Lactic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Lavandula Angustifolia (Herb) Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Propylene Glycol, Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Лікарська форма

Гель

Форма випуску

По 50 мл в упаковці.

Показання

- Фізіологічний стан, при яких необхідно додаткове зволоження слизової
- профілактика симптомів БВ
- гормональні порушення, що супроводжуються сухістю вульво-вагінальної області
- усунення дискомфорту у жінок в клімактеричний період і в період лактації
- усунення дискомфорту у жінок при прийомі деяких препаратів (оральних контрацептивів, ГКС)
- поліпшення якості статевого життя (може використовуватися в якості лубриканта)

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способи застосування

Нанести невелику кількість гелю на слизову інтимних зон, не змивати. Використовувати 1-2 рази в день, або в міру необхідності.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004