Фемибион Наталкер І табл.№30 (60628)

код товару: 60628
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникМерк КгаА Ко. Верк Шпітталь, Австрія
Форма випускуПо 30 таблеток в упаковці.
Оновлено:
15.09.2022
Перевірено

Опис

Дієтична добавка Фемібіон Наталкер 1 призначена для зміцнення жіночого організму і збагачення повсякденного харчування вітамінами та мінералами. Для повноцінного виношування плоду і його здоров'я, вагітній жінці необхідно контролювати спосіб харчування, оскільки він впливає на правильний розвиток плода і здоров'я матері.

Фемібіон Наталкер 1 містить комплекс з 10 вітамінів та йоду. Формула препарату Фемібіон розроблена спеціально для жінок, які планують вагітність і жінок з термінами вагітності до кінця 12 тижня.

Прийом добавки Фемібіон забезпечить організм жінки основною порцією вітамінно-мінеральних компонентів в щоденний раціон. Збільшена доза фолієвої кислоти в дієтичній добавці Фемібіон Наталкер 1 необхідна для регулювання різних метаболічних процесів.

Добавка Фемібіон Наталкер 1 містить фолієву кислоту і її активну форму МЕТАФОЛІН®, яка рекомендована жінкам, які планують вагітність, прийом фолієвої кислоти необхідно починати мінімум за 6 тижнів, і продовжувати до кінця другого триместру вагітності. У годуючих грудьми жінок потреба в фолієвій кислоті вище. Після чотирьох місяців дефіциту фолієвої кислоти в дієті спостерігається виснаження її запасів в організмі.

У період вагітності потреба в йоді збільшується, в основному в першому триместрі. Правильне добове споживання йоду необхідно забезпечити прийомом препаратів йодистого калію в кількості 150 мкг для вагітних і годуючих грудьми.

Інструкція - Фемибион Наталкер І табл.№30

Виробник

Мерк КгаА Ко. Верк Шпітталь, Австрія

Країна походження

Австрія

Склад

Діючі речовини:
вітамін C (кальцію аскорбат) 110 мг, нікотинамід 15 мг, вітамін E (?-токоферолацетат) 13 мг, пантотенова кислота (кальцію пантотенат) 6 мг, вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) 1,9 мг, вітамін В2 (рибофлавін) 1,6 мг, вітамін В1 (тіаміну нітрат) 1,2 мг, фолати (в т.ч. фолієва кислота - 200 мкг, L-метілфолат - 208 мкг, що еквівалентно 200 мкг фолієвої кислоти) 400 мкг, йод (калію йодид) 150 мкг, біотин 60 мкг.

Допоміжні речовини:
МКЦ; мальтодекстрин; гідроксипропілметилцелюлоза; кукурудзяний крохмаль; гідроксипропілцелюлоза; титану діоксид; гліцерин; магнієві солі жирних кислот; заліза оксид; маса таблетки 609 мг ± 3%.

Лікарська форма

Таблетки

Форма випуску

По 30 таблеток в упаковці.

Показання

Добавка Фемібіон Наталкер 1 може бути включена до складу раціону дієтичного харчування, рекомендованих лікарем з метою оптимізації хімічного складу раціону як додаткове джерело фолієвої кислоти, вітамінів В1, В2, В6, В12, С, Е, біотину, нікотинаміду, пантотенової кислоти, йоду.

Протипоказання

Чутливість до компонентів продукту Фемібіон. Не приймати пацієнтам з проявами гіпертиреозу, глюкозо-галактозної мальабсорбції та сахарозоізомальтазного дефіциту.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Якщо з'являються побічні ефекти, необхідно припинити прийом препарату Фемібіон і звернутися до лікаря.

Способи застосування

Приймати Фемібіон жінкам по 1 таблетці в день під час основного прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю води.

Фемібіон рекомендується для плануючих вагітність, і вагітним до кінця дванадцятого тижня, вживання і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
Зберігати Фемібіон при температурі не вище 25 ° C, в захищеному від вологи та недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004