Епігалін капсули №30 (60023)

код товару: 60023
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникПрофарма Плант ТОВ
Форма випускуВ упаковці капсули масою вмісту 402 мг ± 7,5%.
Оновлено:
07.12.2023
Перевірено

Опис

Загальнозміцнюючі і тонізуючі капсули для чоловіків і жінок Епігалін (30 шт в упаковці) здійснюють комплексний вплив на організм людини, яке проявляється в гальмуванні патологічних гіперпластичних процесів в гормон-залежних органах і тканинах жіночої (молочні залози, ендо- та міометрій і шийка матки, яєчники) і чоловічий (передміхурова залоза) репродуктивної системи, пригнічують патологічний ріст і мітоз клітин в органах і тканинах жіночої репродуктивної системи, зменшують розвиток папіломатозу і ступінь дисплазії шийки матки, викликаних вірусом папіломи людини (ВПЛ).

Активні речовини
Індол-З-карбинол є біологічно активною речовиною екстракту сімейства хрестоцвітних, блокує гормон-залежні і гормон-незалежні механізми, що активують патологічний клітинний ріст в тканинах молочної залози, матки і передміхурової залозі.

Епігаллокатехін-С-галлат є біологічно активною речовиною екстракту зеленого чаю, активує фагоцитоз, стимулює завершеність фагоцитозу, збільшує число фагоцитуючих клітин, має виражену ангіостатіческім дією (пригнічує патологічний ріст нових судин), сприяє зменшенню зростання новоутворень; пригнічує інвазивної активність клітин ендометрія пригнічує активність ЦОГ-2 і простагландинів. Характеризується здатністю гальмувати ріст судин в міоматозних вузлах, перешкоджає проникненню клітин ендометрія в м'язовий шар матки, тобто є ефективним засобом в боротьбі з аденоміозом.

Інструкція - Епігалін капсули №30

Виробник

Профарма Плант ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: індол-3-карбінол - 200 мг, епігаллокатехін-3-галлат - 45 мг;

Допоміжні речовини: наповнювачі: магнію стеарат, кремнезем аморфний; оболонка капсули (желатин).

Лікарська форма

Капсули

Форма випуску

В упаковці капсули масою вмісту 402 мг ± 7,5%.

Показання

За рекомендацією лікаря як додаткове джерело індол-3-карбінолу і епігаллокатехін-3-галлат з метою нормалізації метаболічних проце¬сів в репродуктивних органах жінок і молочних залозах, а також передміхуровій залозі у чоловіків. Епігалін може бути рекомендований лікарем при лейоміомі матки, мастопатії, гіперплазії ендометрію, ендометріоз (в т.ч. аденоміоз, ендометріоїдних кістах), гіперпла¬зіі передміхурової залози при захворюваннях, асоційованих вірусом папіломи людини (дисплазія шийки матки, аногенітальні кондиломи).

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість, вагітність і період лактації. Не рекомендується вживати особам, які беруть продукти, що знижують кислотність шлункового соку.

Способи застосування

Приймати по 1-2 капсули в день під час їжі.
Тривалість застосування і необхідність повторного курсу визначає лікар індивідуально.
Зазвичай, тривалість застосування при гіперпроліферативних процесах в репродуктивних органах жінок і передміхуровій залозі у чоловіків становить 6 місяців, а при порушенні метаболічних процесів в молочних залозах і папилломатозе - 3 місяці.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4 ° С до 25 ° С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності - 24 місяці від дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004