Ентерофіт сироп саше 15г №16 (83145)

код товару: 83145
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендКреома-Фарм
ВиробникПрАТ "ЕОФ "КРЕОМА-ФАРМ"
Форма випускуПо 16 саше в упаковці
Діюча речовинаГІДРОГЕЛЬ МЕТИЛКРЕМНІЄВОЇ КИСЛОТИ
Оновлено:
07.12.2023
Перевірено

Опис

Ентерофіт сироп містить кремнієвий сорбент - гідрогель метилкремнієвої кислоти, який може адсорбувати в просвіті кишкового тракту шкідливі продукти метаболізму людини, шкідливі мікроорганізми та продукти їх життєдіяльності, а також збільшувати кількість неперетравленого кишкового вмісту, що є важливим для нормалізації моторно-евакуаторної функції кишківника.

За рахунок вмісту екстрактів трав ЕНТЕРОФІТ СИРОП виступає також джерелом природних біологічно-активних речовин - флавоноїдів, фруктанів, терпеноїдів, які виконують функцію антиоксидантів, харчових волокон, стимуляторів травлення.

Існують дані клінічних досліджень, що продемонстрували ефективність гідрогеля метилкремнієвої кислоти в корекції дисбіозу кишківника, при станах, що супроводжуються інтоксикацією та порушеннях моторної функції шлунково-кишкового тракту (діарейному синдромі), спричинених інфекційними чинниками, захворюваннях печінки.

Вміст у складі біологічно активних сполук лікарських рослин (розторопша, шипшина, цикорій, звіробій, хвощ), сприяє покращенню дезінтоксикуючої та жовчоутворюючої функцій печінки, сприяє підвищенню секреції та руху жовчі, та покращує процес травлення.

Інструкція - Ентерофіт сироп саше 15г №16

Виробник

ПрАТ "ЕОФ "КРЕОМА-ФАРМ"

Країна походження

Україна

Склад

Метилкремнієва кислота; цукор 64%; вода підготовлена 25%; екстракт розторопші 2%; плоди шипшини 2%; корінь цикорію 2%; звіробій 2%; хвощ 2%; антиоксидант лимонна кислота ( Е330) 0,5%; консервант натрію бензоат ( Е211) 0,5%.

Форма випуску

По 16 саше в упаковці

Лікарська форма

Сироп

Діюча речовина

ГІДРОГЕЛЬ МЕТИЛКРЕМНІЄВОЇ КИСЛОТИ

Показання

Застосування ЕНТЕРОФІТ СИРОП показане при вживанні неякісних харчових продуктів та води; для видалення з організму екзо- та ендогенних токсинів при побутових, промислових та харчових отруєннях, зловживанні алкоголем, як профілактичний засіб при хронічних гепатитах, холециститах, жировій дистрофії печінки, холагітах, дискенизії жовчних шляхів, застої жовчі в жовчному міхурі.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Діти до 5 років.

Способи застосування

Дорослим за рекомендацією лікаря разова доза по 15 г (столова ложка) 3 рази на добу за 30 хвилин до прийому їжі, добова доза 45 г.

Дітям від 5 років за рекомендацією лікаря, зазвичай разова доза по 10 г (десертна ложка) 2-3 рази на добу за 30 хвилин до прийому їжі, добова доза 30 г.

Можливість прийому дітям молодшим 5 років, визначається лікарем.

Термін споживання: узгоджувати з лікарем термін споживання та можливість повторного курсу.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 30 С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004