Ендокринол форте капс.0.275 г №30 (36122)

код товару: 36122
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендEvalar
ВиробникЭвалар
Форма випускуПо 30 капсул в упаковці
Діюча речовинаКОРІНЬ ПЕРСТАЧА
Оновлено:
24.01.2023
Перевірено

Опис

Сьогодні для лікування щитовидної залози застосовують в основному синтетичні гормональні препарати. Однак варто зазначити, що всі вони можуть мати ряд побічних ефектів і значно знижувати якість життя.

Саме тому фітотерапевти постійно вивчають властивості лікарських рослин і ефективність їх застосування для лікування щитовидної залози. На окрему увагу заслуговує рідкісний вид трави - перстач білий. Основні роботи по її вивченню проводились в 70-80-х роках минулого століття. За результатами клінічних досліджень було встановлено, що корінь перстачу білої - це потужний регулятор рівня гормонів щитовидної залози. У лапчатке білої містяться важливі для здоров'я щитовидної залози речовини, тому перстач підтримує її нормальну функцію і розміри.

У Росії це унікальна рослина вирощує компанія «Евалар» на власних плантаціях в екологічно чистих передгір'ях Алтаю. Фахівці компанії ретельно стежать за зростанням рослини, збирають строго в період максимальної насиченості біологічно активними речовинами і переробляють за сучасною технологією при низькотемпературних режимах, щоб зберегти максимум користі рослини.

«Ендокрінол» від компанії «Евалар» - самий популярний1 в Росії негормональний рослинний комплекс на основі саме коренів перстачу білою. Він сприяє підтримці нормальної функції щитовидної залози, її структури, розміру і балансу гормонів. Спеціально розроблена формула з екстракту і порошку коренів перстачу білої в складі «ендокрінол» забезпечує їх сінергічное дію, а вивірена фахівцями дозування дозволяє досягти максимального ефекту. Крім того, «Ендокрінол» - це едінственний2 комплекс для здоров'я щитовидної залози, діючий зсередини (капсули) і зовні (крем-гель) - для оптимальної концентрації біологічно активних речовин.

Щитовидна залоза пильно контролює всі зміни, пов'язані з нашим самопочуттям, настроєм, працездатністю і навіть масою тіла. Тому дуже важливою є турбота про її стан. Компанія «Евалар» розробила рослинний продукт «Ендокрінол» капсули, який призначений для приведення в норму роботи щитовидної залози.

Результати дослідження ефективності БАД «Ендокрінол» в леченіі3 хворих людей з гіпотеріоз, гіпертиреоз і аутоімунний тиреоїдит, а також дослідження екстракту перстачу білої, що проводиться на тваринах, дозволяють зробити ряд важливих висновків:

• Підсумки клінічних випробувань ендокрінол

• Результати доклінічного дослідження екстракту перстачу


Використання перстачу сприяє підтримці здоров'я щитовидки. Однак існує безліч видів цієї трави, і ефективною є лише перстач білий, місця зростання якої дуже важко знайти. Саме перстач білий входить до складу засобу «Ендокрінол»Евалар.

Компоненти перстачу білої - це біологічно активні речовини, необхідні для підтримки в нормі функцій щитовидної залози. Ця рідкісна трава обробляється на плантаціях в передгірних місцевостях Алтаю. Її збирають в той період, коли концентрація активних речовин максимальна. Грамотна переробка дозволяє зберегти кожну корисну властивість.

Інструкція - Ендокринол форте капс.0.275 г №30

Бренд

Виробник

Эвалар

Країна походження

Росія

Склад

Кореневища і коріння перстачу білої, компоненти капсули (харчові добавки): желатин, діоксид титану (барвник), целюлоза мікрокристалічна (носій), екстракт перстачу білої, вітамін Е; стеарат кальцію і діоксид кремнію аморфний (агенти антіслежівающіе).

Прийом 2 капсул забезпечує рекомендований рівень добового споживання (адекватний рівень) вітаміну Е (не менше 10 мг) на 100%, фенольних сполук в перерахунку на галловую кислоту (не менше 20 мг) на 20%.

Форма випуску

По 30 капсул в упаковці

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

КОРІНЬ ПЕРСТАЧА

Показання

Ендокрінол - це:

Унікальний склад рослинних компонентів, які допомагають підтримати здоров'я щитовидної залози і скорегувати рівень гормонів незалежно від того, підвищений він або знижений;
Гарантована якість інгредієнтів - тільки справжня перстач, зібрана в момент максимальної біологічної зрілості;
Єдиний комплекс для здоров'я щитовидної залози, що містить не тільки капсули, але і крем з перстачем білої.

Рекомендується в якості дієтичної добавки до їжі для підтримки нормальної функції щитовидної залози - джерела вітаміну Е, що містить фенольні сполуки.

Протипоказання

Дітям, індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Дієтичну добавку не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування, що не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Способи застосування

Спосіб застосування та дози
Дорослим по 2 капсули в день під час їжі. Тривалість прийому - 3 місяці.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
3 роки з дати виготовлення.

Умови зберігання
Зберігати при температурі не вище 25 ° С в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004