Екстрасед капсули №30 (29334)

код товару: 29334
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникВефа Ілач Санаї Ве Тіджарет Лімітед Шікерті
Форма випускуКапсули масою 798 мг по 30 шт. у пластиковому контейнері й картонній упаковці.
Діюча речовинаВІТАМІН В6, ЕКСТРАКТ ХМЕЛЮ, МАГНІЙ
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

У хімічному складі Пасифлори містяться індол-алкалоїди, флавоноїди, кумарини, хінони, мають сильну заспокійливу, снодійну дію на центральну нервову систему. Пасифлора підвищує загальну працездатність, покращує пам'ять, допомагає організму протистояти надмірним фізичним, емоційним навантаженням та постійній втомі. Пасифлора використовується при надмірній нервовій збудливості, тривожності, порушеннях сну, зменшує відчуття смутку, пригніченості, тривожності та психічної напруги. Також має спазмолітичну, протисудомну та анксіолітичну дію.
Меліса лікарська - заспокійливий засіб, має антидепресантну, спазмолітичну, сечогінну та гіпотензивну дію. Також регулює частоту серцевих скорочень.
Екстракт валеріани (валеріана лікарська) характеризується заспокійливими властивостями.

Валеріана лікарська пролонгує дію седативних препаратів під час використання у поєднанні один з одним. Валеріана зменшує рефлекторну збудливість центральної нервової системи, має заспокійливу та спазмолітичну дію. Використовується при функціональних порушеннях діяльності центральної нервової системи та серцево-судинної систем (підвищена емоційна збудливість, дратівливість, розлади засинання та сну, невротичні стани), а також спазми органів шлунково-кишкового тракту.
Екстракт хмелю (квіти хмелю) містить лупулін, органічні кислоти, холін та вітаміни. Хміль має заспокійливу, спазмолітичну, знеболювальну, протизапальну та сечогінну дію.

Цитрат магнію це магній, що містить органічну сіль, яка абсорбується досить добре. Магній бере участь у продукції енергії в організмі людини. Рекомендується для м'язового розслаблення, усунення постійної втоми, дратівливості, стомлюваності, втрати здатності до тривалих розумових та фізичних дій. Антистресова дія магнію забезпечується поліпшенням процесів обміну в мозку та зниженні гіперзбудливості нервової системи. Магній допоможе нормалізувати сон, заспокоїтись, зняти неприємні відчуття. Магній допомагає нормалізувати роботу серцево-судинної системи, регулює кров'яний тиск, щоб полегшити ПМС (передменструальний синдром) та клімактеричний період у жінок. Усуває спазми м'язів нижніх кінцівок.

Магній, у свою чергу, сприяє переходу вітаміну В6 з неактивної форми до активної.
Вітамін В6 відіграє важливу роль в обміні речовин, необхідний для нормального функціонування центральної та периферичної нервової системи, бере участь у синтезі нейромедіаторів. Активізує обмінні процеси міофібрил, покращує скоротливість міокарда. Він також ефективний для зниження відчуття смутку, пригніченості, а також при втомі, оскільки підвищує синтез норадреналіну та серотоніну. Вітамін B6 допомагає проникнути магнію всередину клітини та утриматися там, тобто. покращує засвоюваність цього найважливішого елемента.
Унікальне поєднання магнію у високій концентрації та вітаміну В6 доповнюють дію один одного.

Інструкція - Екстрасед капсули №30

Виробник

Вефа Ілач Санаї Ве Тіджарет Лімітед Шікерті

Країна походження

Туреччина

Склад

Склад. В кожній капсулі міститься: екстракт Пасифлори інкарнатної (Passiflora incarnatа extract) - 150 мг; екстракт Меліси (Melissa officinalis extract) - 100 мг; екстракт Валеріани лі- карської (Valeriana officinalis extract) - 75 мг; екстракт Хмелю звичайного (Humulus lupulus extract) - 50 мг; Магнію - 29 мг (Magnesium citrate - 256 mg); Вітамін В6 - 3 мг (Pyridoxine hydrochloride - 3,65 mg).

Інші компоненти: желатин, мікрокристалічна целюлоза, магнію стеарат. Без ГМО.

Форма випуску

Капсули масою 798 мг по 30 шт. у пластиковому контейнері й картонній упаковці.

Лікарська форма

Капсули.

Діюча речовина

ВІТАМІН В6, ЕКСТРАКТ ХМЕЛЮ, МАГНІЙ

Фармакодинаміка

Загальні характеристики та функціональна дія:

В хімічному складі Пасифлори містяться індол-алкалоїди, флавоноїди, кумарини, хінони, що чинять сильну заспокійливу, снодійну дію на центральну нервову систему. Пасифлора підвищує загальну працездатність, покращує пам'ять, допомагає організму протистояти надмірним фізичним, емоційним навантаженням і постійній втомі. Пасифлора використо- вується при надмірній нервовій збудливості, тривожності, порушеннях сну, зменшує від- чуття смутку, пригніченості, тривожності і психічного напруження. Також має спазмолітичну, протисудомну і анксіолітичну дію.

Меліса лікарська - заспокійливий засіб, що має антидепресантну, спазмолітину, сечогін- ну та гіпотензивну дію. Також регулює частоту серцевих скорочень.

Екстракт валеріани (валеріана лікарська) характеризується заспокійливими властивос- тями. Валеріана лікарська пролонгує дію седативних препаратів у разі використання в по- єднанні один з одним. Валеріана зменшує рефлекторну збудливість центральної нервової системи, має заспокійливу та спазмолітичну дію. Використовується при функціональних порушеннях діяльності центральної нервової системи та серцево-судинної систем (підви- щена емоційна збудливість, дратівливість, розлади засинання та сну, невротичні стани) а також спазмах органів шлунково-кишкового тракту.

Екстракт хмелю звичайного (квіти хмелю) містить лупулин, органічні кислоти, холін та вітаміни. Хміль має заспокійливу, спазмолітичну, знеболювальну, протизапальну та сечо- гінну дію.

Цитрат магнію це магній, який містить органічну сіль, яка абсорбується досить добре. Маг- ній бере участь у продукції енергії в людському організмі. Рекомендується для м'язового розслаблення, усунення постійної втоми, подразливості, стомлюваності, втрати здатності до тривалого розумового і фізичного зусилля. Антистресова дія магнію забезпечується по- кращенням процесів обніму у мозку та пониженні гіперзбудливості нервової системи. Маг- ній допоможе нормалізувати сон, заспокоїтися, зняти неприємні відчуття. Магній допомагає нормалізувати роботу серцево-судинної системи, яка регулює кров'яний тиск, щоб полег-шити ПМС (передменструальний синдром) та клімактеричний період у жінок. Усуває спаз- ми м'язів нижніх кінцівок. Магній, у свою чергу, сприяє переходу вітаміну В6 з неактивної форми в активну.

Вітамін В6 відіграє важливу роль в обміні речовин, необхідний для нормального функці- онування центральної і периферичної нервової системи, бере участь у синтезі нейромедіаторів. Активізує обмінні процеси міофібрил, покращує скоротність міокарда. Він також ефективний для зниження відчуття смутку, пригніченості, а також при втомлю- ваності, так як підвищує синтез норепінефрину і серотоніну. Вітамін B6 допомагає проникнути магнію всередину клітини і втриматися там, тобто покращує засвоюваність цього найважливішого елементу. Унікальне поєднання магнію у високій концентрації і ві- таміну В6 доповнюють дію один одного.

Показання

Може бути рекомендований лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело комплексу біологічно активних речовин з ме-тою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Рекомендовано дорослим та дітям старше 12 років при наявності наступних станів: порушення роботи нервової систем, що супроводжуються нервовою напругою, дратів- ливістю, тривогою, відчуттям страху, пригніченістю, стомлюваністю, втратою здатності до тривалого розумового та фізичного зусилля, слабкістю, пов'язаної з втомою, невро-тичні реакції;

- виснаження емоційно-енергетичних та особистісних якостей працюючої людини;

- порушення сну;

- клімактеричний період у жінок;

- асоційовані з психологічним напруженням ураження шкіри і т.п.

Застереження при споживанні: підвищена чутливість до будь-якого з компонентів про- дукту. Не використовувати дітям до 12 років.

Способи застосування

Приймати по 1-2 капсули на день: ввечері перед сном, або по одній капсулі 2 рази на день: ввечері та вранці.

Термін споживання.
Зазвичай курс лікування триває від декількох тижнів до 3 місяців, але в разі необхідності й хронічного перебігу захворювання може бути подовжений до 6-12 мі- сяців. За необхідності курс лікування можна повторювати.

Особливі умови зберігання

Термін придатності: 3 роки з дати виготовлення.

Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004