Екстракт гриба Майтаке таблетки 0.25г №80 (84797)

код товару: 84797
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендELIT-PHARM
ВиробникТОВ "Еліт-Фарм"
ФормаТаблетки
Форма випускуПо 0.25г таблетки 80 штук
Діюча речовинаАСКОРБІНОВА КИСЛОТА, ЕКСТРАКТ ГРИБА МАЙТАКЕ
Оновлено:
10.05.2023
Перевірено

Опис

Гриб Майтаке культивується із середини 1980-х років, і його доступність дала можливість мікологам і фармакологам вивчити його цілющі властивості. Дослідження показали, що екстракт гриба Майтаке допомагає захистити печінку від гепатиту, сприяє пригнічуванню пухлини й ефективно регулює артеріальний тиск, рівень цукру і холестерину в крові.
У чому ж цінність цього гриба?

Справжню славу Майтаке принесли протипухлинні властивості. В його складі були виявлені два полісахариди: гріфолан і D-фракція.

- Гріфолан активує макрофаги.

- D-фракція підсилює реакції клітинного імунітету.

У багатьох дослідженнях були показані позитивні результати використання D- фракції при підозрі на лейкемію та раку шлунку. Протипухлинна дія Майтаке виявилася в стимулюванні організму при боротьбі з пухлинами. Інший високомолекулярний полісахарид Майтаке - Х-фракція - сприяє нормалізації рівня цукру в крові і чутливість до інсуліну при діабеті 11 типу.

Екстракт гриба майтаке - уже протягом декількох тисячоліть знаходить застосування в стародавній китайській медицині і зарекомендував себе як засіб для підвищення загальної опірності захисних сил організму і помічника при боротьбі з пухлинними процесами. Як з'ясувалося останнім часом, ці властивості грибів пов'язані з біологічною активністю особливих молекулярних структур - бета-глюканів, що здатні підвищувати захисну активність особливого класу лімфоцитів-натуральних кілерів.

Дія:
Екстракт гриба Майтаке показує обнадійливі результати у відношенні вірусу імунодефіциту людини. Імунна система завжди реагує на чужерідність речовини або мікроорганізму, що потрапляє в організм. Грибні полісахариди, проникаючи через кишкову стінку, володіють, образно кажучи, потрійною чужерідністю. Тому вони є наймогутнішим стимулом, насамперед для макрофагів - цих прикордонників імунної системи. Макрофаги, зіштовхуючись з настільки "небаченим чудовиськом", оголошують тривогу всій імунній системі, виділяючи в кров безліч міжклітинних сигналів (ІЛ-1, ІЛ-2, 1Л-6, ІЛ-12, інтерферон-гама,фактор некрозу пухлина-альфа та ін.), що активують різні елементи імунітету (T-кілери і натуральні кілери). Всі здорові клітини організму мають на своїй поверхні молекули головного комплексу гістосполученості (ГКС) - ці ознаки говорять імунній системі: "Ми свої, нас не торкати". Коли клітина уражається вірусами,частки вірусів виносяться на поверхню клітини і виставляються на огляд молекулами ГКС. Т-кілери впізнають молекулу ГКС із часткою вірусу і знищують таку клітину, блокуючи розповсюдження вірусу на інші незаражені клітини організму.

У деяких випадках вірусних уражень, або, найчастіше, у випадках ракового переродження, клітини не в змозі виробляти молекули ГКС. Вони не мають ознак, що вони "свої". Так і клітини, позбавлені розпізнавальних ознак, атакуються і знищуються натуральними кілерами. Тому натуральні кілери вважаються найважливішою ланкою протипухлинного імунітету. На жаль, імунна система не працює ідеально,як нам би хотілося. Віруси, особливо при гепатитах В і С, йдуть на різні хитрощі, щоб «приспати пильність» імунної системи. Так само підступні і ракові клітини, що прибігають до чисельних прийомів, щоб "обдурити" імунну систему. Тому, дуже часто, при цих станах імунна система нагадує дрімаючого сторожа, що не помічає,як йде ушкодження і руйнування організму.

Грибні ж полісахариди, потрапляючи в організм, різко активують імунну систему, що виходить зі сплячого стану і починає активно боротися, зриваючи маскування зі своїх ворогів.

Невірно думати, начебто імунітет тільки захищає наш організм від мікробів. Доведено, що основні імунні клітини (лімфоцити і макрофаги) стимулюють омолодження всіх клітин організму, знижуючи їхній вік. Могутній імунітет-це життя без хвороб.

Екстракт «Гриба Майтаке» - допоміжний засіб у захисті від атеросклерозу. При атеросклерозі відбувається ушкодження ендотелії судин, зокрема окисленими ліпопротеїдами низької щільності (ЛНЩ) і гомоцистеїном, - порушення процесів транспорту холестерину в судинну стінку
(ліпопротеїди низької і дуже низької щільності - ЛНЩ, ЛДНЩ) і видалення холестерину із судинної стінки (ліпопротеїди високої щільності -Л ВЩ).
Екстракт гриба Майтаке посилює антиоксидантний захист ліпопротеїдів і рецепторів ендотеліальних клітин від окисного ушкодження, а також зміцнює глюкозамінглікановий каркас судинної стінки. Вхідна до складу ДД "Екстракт гриба Майтаке" аскорбінова кислота підсилює дію

Майтаке.
Вітамін С є чинником захисту організму від наслідків стресу. Підсилює репаративні процеси, збільшує стійкість до інфекцій. Зменшує ефекти впливу різних алергенів. Мається багато теоретичних і експериментальних передумов для застосування вітаміну С як допоміжного засобу для зниження ризику виникнення пухлин. Відомо, в онкології - через виснаження його запасів у тканинах, нерідко розвиваються симптоми вітамінної недостатності, що вимагає додаткового його введення.

Інструкція - Екстракт гриба Майтаке таблетки 0.25г №80

Бренд

Виробник

ТОВ "Еліт-Фарм"

Країна походження

Україна

Склад

Екстракт гриба майтаке - 0,150, аскорбінова кислота (віт. С) - 0,01.

Наповнювачі: крохмаль картопляний, сорбіт, стеарат кальцію.

Форма випуску

По 0.25г таблетки 80 штук

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

АСКОРБІНОВА КИСЛОТА, ЕКСТРАКТ ГРИБА МАЙТАКЕ

Показання

Екстракт гриба Майтаке доцільно рекомендувати як харчову добавку з метою корекції раціону харчування в наступних випадках:

- зміцнення імунної системи;

- зміцнення серцевосудинної системи;

- герпес;

- фіброміалгія;

- синдром хронічної втоми;

- алергія;

- атеросклероз;

- діабет;

-ожиріння.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, з обережністю застосовувати під час вагітності і годівлі грудьми, не рекомендується дітям до 16 років. Не перевищувати рекомендовану добову дозу!

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способи застосування

Приймати по 2 таблетки 3 рази на день.

Термін вживання: ефект препарату підсилюється з часом,тому рекомендується приймати його до 1-2 місяців. Повторно курс прийому можливий через 2-3 місяці по узгодженню з лікарем. Перед вживанням рекомендується консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Дієтична добавка.

Особливі умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, при температурі до +25°С та відносній вологості повітря не більше 75%, в захищеному від світла та вологи, та недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 24 місяці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004