Дюрекс Intense Orgasmic інтимний гель 10 мл (12817)

код товару: 12817
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендDurex
ВиробникТОВ "Реккітт Бенкізер Хаусхолд Енд Хелс Кер Україна"
Форма випускуФлакон 10 мл в блістерній упаковці
Оновлено:
14.04.2023
Перевірено

Опис

Фахівці торгової марки Durex створили гель Intense Orgasmic для посилення оргазму спеціально для жінок. Продукт сприяє підвищенню рівня чутливості інтимних зон.
Гель для інтимного застосування Durex® Intense Orgasmic створений спеціально для жінок. Нанесіть лише кілька крапель гелю на клітор під час попередніх ласк, і особливе поєднання компонентів може подарувати більш яскраві, приємні та хвилюючі враження.
Посильте її кульмінаційний момент, і Ваш сексуальний досвід стане незабутнім!

Особливості продукту:

Формула гелю на водній основі заснована на унікальному поєднанні стимулюючих компонентів, завдяки якому створюються додаткові яскраві і приємні відчуття.

Продукт не містить парабенів, додавання гліцерину дозволяє повноцінно зволожити шкіру, забезпечити захист від мікротравм, касторове масло є одним з інгредієнтів основи і забезпечує відмінне пом'якшення і гладкість.

Однієї упаковки гелю вистачає на 20 інтенсивних оргазмів.

Підходить для використання з презервативами.


Інструкція - Дюрекс Intense Orgasmic інтимний гель 10 мл

Бренд

Виробник

ТОВ "Реккітт Бенкізер Хаусхолд Енд Хелс Кер Україна"

Країна походження

Таїланд

Склад

Вода, пропіленгліколь, гліцерин, гідроксиетилцелюлоза, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, ароматизатор, бензойна кислота, гідроксид натрію.

Лікарська форма

Гель

Форма випуску

Флакон 10 мл в блістерній упаковці

Показання

Рідка консистенція абсолютно не викликає дискомфорту і є незамінним компонентом статевого акту в дні підвищеної сухості.

Способи застосування

Вийміть гель з коробки. Зніміть ковпачок з флакона, поверніть верхню частину на чверть оберту і натисніть на помпу кілька разів.
Під час першого використання може знадобитися до 10 натискань до виходу продукту.
При наступному використанні потрібний об'єм вдасться отримати швидше.
Ніжними дотиками нанесіть на клітор та інтимні зони лише 2 - 3 краплі гелю (близько 20 використань в одному флаконі). Оскільки однакових людей не буває, Вам може вистачити і двох крапель, а може знадобитися і більше.
Не поспішайте і приділіть час, щоб зрозуміти, як Ваше тіло реагує на гель для інтимного застосування Durex® Intense Orgasmic і отримайте від нього максимальний ефект.

Особливі умови зберігання

Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для прямих сонячних променів та захищеному від вологи місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використати протягом 6 місяців після відкриття флакона. Строк придатності 2 роки. Дату закінчення строку придатності та партію виробництва див. на упаковці. Дата виготовлення: за 2 роки до дати вказаної на упаковці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004