Дикий ямс таблетки 0.5 г №30 (84791)

код товару: 84791
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Еліт-Фарм"
Форма випускуПо 500 мг таблетки 30 штук в упаковці
Діюча речовинаКОРІНЬ ДИКОГО ЯМСУ
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Дієтична добавка до раціону харчування «Дикий Ямс» рекомендується щодо споживання як джерело комплексу біологічно активних речовин рослинного походження для загального зміцнення організму людей старших вікових груп. Добавка виступає в якості допоміжного засобу, що регулює роботу статевих залоз, забезпечує захист жіночого організму від остеопорозу, нормалізує жіночий цикл і рівень гормонів.


Розглянемо широкий спектр дії добавки «Дикий Ямс». Діоскорея (або Дикий Ямс) здавна використовується як засіб проти старіння організму. Вона надає потужну омолоджуючу дію, застосовується при атеросклерозі судин головного мозку і серця, для зниження артеріального тиску, вона зменшує головні болі, шум в вухах, стомлюваність, дратівливість, знижує рівень холестерину в крові, покращує настрій, сон, пам'ять.


Фітопрогестіни, що містяться в діоскореї волохатій, не є гормонами, але здатні благотворно впливати на гормональний статус жіночого організму: регулюють менструальний цикл, підтримують тонус жіночих статевих органів, особливо в період клімаксу, попереджають розвиток остеопорозу.

Використання діоскореї в період менопаузи забезпечує захист жіночого організму від остеопорозу. Завдяки своїм властивостям розширювати судини, діоскорею також використовують при спазмах і судомах, пов'язаних з передменструальним синдромом.


Стероїдні сапоніни коренів діоскореї - це так звані «попередники гормонів», вони сприяють виробленню ДГЕА (дегідроепіандростерону) протогормона (материнського гормону), на основі якого ендокринні залози продукують більше 20 різних (насамперед статевих) гормонів. Відомо, що з віком виробництво статевих гормонів істотно знижується, в результаті розвивається гіпогонадизм.

Цей стан драматичним чином впливає не тільки на окремі органи або системи, але також торкається різних біохімічних і метаболічних процесів, в'яне шкіра, оскільки порушується синтез колагену. Численні дослідження показують, що ДГЕА піднімає енергетичний рівень організму, регулює баланс гормонів в жіночому організмі, посилює імунну систему і уповільнює процес старіння. Дегідроепіандростерон є родоначальником тестостерону і прегененалону, які регулюють баланс гормонів в жіночому організмі, допомагають знайти енергію і відмінне самопочуття.


Екстракт діоскореї користується заслуженою репутацією міорелаксанта (розслабляє м'язи), спазмолітика (знімає спазми) і протизапального засобу. Ймовірно, саме тому він полегшує менструальні болі у жінок. Це пояснює здатність діоскореї волохатої пригноблювати коліки та інші спазматичні явища в травному тракті. Він допомагає усувати симптоми подразненого кишечника при менструальних спазмах і ендометріозних болях.

Також активні компоненти діоскореї - стероїдні сапоніни - відіграють певну роль в полегшенні стану при розтягненнях м'язів, хронічних м'язових болях і артритах. Діоскорея ефективна як заспокійливий і розслаблюючий засіб для мускулатури, надає болезаспокійливу дію, позбавляє головних болів, шуму в вухах, зменшує стомлюваність, дратівливість, покращує настрій, пам'ять, працездатність, надає «блиск» очам. Має спазмолітичну, протизапальну, гіпохолестеринемічну дії, знижує рівень холестерину в крові і відкладення ліпідів в артеріальних судинах і печінці.

Екстракт коренів діоскореї волохатої володіє також жовчогінною дією і використовується для попередження захворювань печінки та при кишкових коліках. Зовсім недавно були отримані дані про сприятливу дію діоскореї на розвиток жовтого тіла і збереження вагітності.
Дієтична добавка «Дикий Ямс» стане надійним помічником на шляху здорового способу життя для людей старшої вікової групи, а також для жінок у період клімаксу як профілактика остеопорозу, для нормалізації жіночого циклу і рівня гормонів.
Застосування дієтичної добавки «Дикий Ямс» буде в нагоді при клімаксі і припливах, передменструальному синдромі, нервовому напруженні, астеросклерозі, ожирінні, для поліпшення мозкового і коронарного кровотоків, для нормалізації артеріального тиску, для зниження рівня холестерину в крові, для поліпшення травлення.

Інструкція - Дикий ямс таблетки 0.5 г №30

Виробник

ТОВ "Еліт-Фарм"

Країна походження

Україна

Склад

Порошок коренів діоскореї волохатої - (Wild Yam root powder) - 350,0. Допоміжні речовини: кальцію стеарат, лактоза, сорбіт, крохмаль, МКЦ.

Поживна цінність на 100g(г) продукту: вуглеводи-42,7; білки -6,1; жири -1.3.

Калорійність на 100g(г) -207,0 ккал.

Форма випуску

По 500 мг таблетки 30 штук в упаковці

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

КОРІНЬ ДИКОГО ЯМСУ

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована як джерело комплексу біологічно активних речовин рослинного походження для загального зміцнення організму людей старших вікових груп.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способи застосування

Дорослим по 1 таблетці на день після прийому їжі.

Термін вживання: до 4 тижнів. Не перевищувати рекомендовану добову дозу!

Перед вживанням рекомендується консультація лікаря.

Особливі умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, за температури від 5 °С до +25 °С та відносній вологості повітря не більше 75%, в захищеному від світла та вологи, та недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 24 місяці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004