Депріліум капсули №30 (74596)

код товару: 74596
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНутрімед ТОВ
ФормаКапсули
Форма випускуПо 30 капсул в упаковці
Діюча речовинаАДЕНОЗИЛ-L-МЕТІОНІН
Оновлено:
30.11.2023
Перевірено

Опис

S-аденозил-L-метіонін - речовина природного походження, що міститься в усіх клітинах організму та бере участь у понад 200 метаболічних процесах. S-аденозил-L-метіонін проникає через ГЕБ та бере участь у синтезі нейромедіаторів ЦНС (зокрема серотоніну, катехоламінів, мелатоніну, гістаміну).

L-метилфолат - біологічно активна форма фолієвої кислоти (вітамін B9), яка є важливою поживною речовиною. За даними низки досліджень, при депресіях відмічають зниження рівня фолату у сироватці крові. L-метилфолат не потребує додаткових перетворень в організмі і є єдиною формою фолієвої кислоти, яка проникає через ГЕБ. Метилфолат відіграє важливу роль у синтезі основних нейромедіаторів ЦНС, амінокислот, білків та нуклеїнових кислот. Метилкобаламін - одна з активних форм вітаміну B12.

Вітамін B12 бере участь у поділі клітин та кровотворенні і має вирішальне значення для нормального функціонування нервової тканини. Низький рівень вітаміну B12 відмічають в осіб із депресивним синдромом. Порівняно з іншими формами вітаміну B12 метилкобаламін краще транспортується в органели нейронів. Його обмін тісно пов'язаний з фолатом та S-аденозил-L-метіоніном.

Метилкобаламін відіграє важливу роль у метаболізмі нейромедіаторів, відповідає за регенерацію й утворення мієлінових оболонок, які захищають нервове волокно і забезпечують правильну та ефективну передачу нервового імпульсу.

Інструкція - Депріліум капсули №30

Виробник

Нутрімед ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: S-аденозил-L - метіонін-200 mg( мг), L-метилфолат - 0,4 mg (мг) (що еквівалентно 0,4 мг фолієвої кислоти), вітамін В12 у формі метилкобаламіну - 250 ?g (мкг); допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісил); оболонка капсули: желатин.

Форма випуску

По 30 капсул в упаковці

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

АДЕНОЗИЛ-L-МЕТІОНІН

Показання

Депріліум рекомендований як додаткове джерело амінокислот та вітамінів для нормалізації функціонування нервової системи при пригніченому психоемоційному стані, апатії, зниженій концентрації уваги та працездатності, пов'язаних з порушенням обміну центральних нейромедіаторів (серотоніну, норадреналіну тощо).

Депріліум має нейропротекторні властивості, сприяє покращенню настрою і самопочуття, підвищує когнітивні функції та працездатність.

Депріліум компенсує дефіцит фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі, що сприяє нормалізації психоемоційного стану.

Протипоказання

Період вагітності, годування грудьми, дитячий вік, індивідуальна непереносимість компонентів, біполярні розлади, злоякісні новоутворення, захворювання системи крові.

Способи застосування

Вживати дорослим по 1-2 капсулі на добу за 30 хв до або через 1 год після їди (але не пізніше 16:00), запиваючи достатньою кількістю питної води. Рекомендований курс вживання: 1-3 міс. За необхідності курс вживання може бути скориговано лікарем.

Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання при температурі 4-25 °С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004