Дентогин зубний порошок для курців відбілюючий 65г (65315)

код товару: 65315
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТриюга-ОМ ТОВ
Форма випускуПорошок 65 г в банці, картонна упаковка
Оновлено:
26.11.2021
Перевірено

Опис

Зубний порошок «Дентогін для курців отбклівающій» виготовлений на основі натуральних трав. Відбілює зубну емаль і видаляє стійкий тютюновий запах.

Кальцій карбону, монофторфосфат - зміцнює ясна і зуби, попереджає поява карієсу.

Фенхель - рослина повно вітамінами груп А, В і С. До складу Фенхелю входить фосфор, який зміцнює зуби. Корінь аїру, вважається кращим природним антисептиком, який володіє сильним в'яжучим ефектом.

Корінь аїру допомагає зняти запальний процес ясен, також видаляє неприємний запах з рота. Листя шавлії - ефірну олію використовують при запаленні ясен і слизової оболонки рота, лікує початкову стадію карієсу і зупиняє проблему кровоточивості ясен.

Листя нима і кора дуба - мають протизапальну властивість, зміцнюють ясна і заспокоюють запалення. Екстракти допомагають зупинити кровоточивість ясен, очищають наліт з зубів і вбивають бактерії.

Ефірна олія гвоздики - має протизапальну і ранозагоювальну дії, зменшує зубний біль знімає запалений процес ясен.

Листя меліси лимонної - хороший антисептик, заспокоює запалення, вбиває мікроби і бактерії в порожнині рота.

Інструкція - Дентогин зубний порошок для курців відбілюючий 65г

Виробник

Триюга-ОМ ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

Calcium Carbonate, Calamus root/Корень аира, Fennel/Фенхель, Sea salt/Морская соль, Sage leaves/листья шалфея, Fruits juniper/Плоды можжевельника, Lemon balm leaves/Листья мелисы лимонной, Neem Leaves/Листья нима,

Verbena/Вербена, Oak bark/Кора дуба, Emblica officinalis/Плоды амлы, Cloves/ Гвоздика, Camphor/Камфора, Plantain leaves/Листья большого подорожника, Sodium benzoate, Sodium saccharin, Sodium carbonate sour, Citric acid/Лимонная кислота.

Форма випуску

Порошок 65 г в банці, картонна упаковка

Лікарська форма

Порошок

Показання

Зубний порошок Дентогін для курців відбілюючий виготовлений на основі натуральних трав. Відбілює зубну емаль і видаляє стійкий тютюновий запах.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Способи застосування

Нанести порошок на змочену водою зубну щітку. Чистити зуби не менше 1-2 хвилин два рази на день. Прополоскати ротову порожнину водою. Не ковтати!

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004