Цинкалекс А Форте капсули №36 (70719)

код товару: 70719
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Фармацевтична компанія "ФарКоС"
Форма випускуВ упаковці 3 блістера по 12 шт
Діюча речовинаЦинку сульфат
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Цинк є одним з найважливіших мікроелементів, що входить до складу багатьох ферментних систем, що регулюють основні процеси обміну речовин і гормонів.

У зв'язку з тим, що депо цинку в організмі немає, недостатнє вживання цинку призводить до порушення клітинного і гуморального імунітету, послаблює стійкість до інфекцій, підвищує ймовірність розвитку ускладнень на тлі вірусних інфекцій.

Дослідження довели, що застосування цинку і вітаміну А знижує кількість випадків і ступінь тяжкості бронхіоліту і пневмонії в дітей. Саме тому застосування Цінкалекс А Форте буде корисним під час сезонних простудних захворювань, при інфекціях верхніх і нижніх дихальних шляхів, для підвищення опірності організму і зменшення частоти респіраторних інфекцій у дітей та дорослих. Дефіцит цинку призводить до порушення когнітивних процесів (пам'яті, мислення і швидкості реакції) у дітей і дорослих.

Застосування цинку і вітаміну А в складі Цінкалекс А Форте сприяє корекції психоемоційного стану у дорослих і психомоторного розвитку у дітей, поліпшення процесу запам'ятовування у дітей і дорослих.
Цинк і вітамін А є складовими гормону інсуліну і відповідають за продукцію жіночих і чоловічих статевих гормонів. Дефіцит цинку і вітаміну А призводить до порушення дозрівання яйцеклітин і сперматозоїдів, затримці статевого дозрівання в підлітковому віці, порушення менструального циклу у жінок, безпліддя.
Застосування цинку з вітаміном А сприяє зменшенню проявів ПМС у жінок, поліпшення репродуктивної функції у чоловіків, нормалізації балансу гормонів в перед- і пубертатному віці.
Недолік цинку та інших вітамінів, в тому числі вітаміну А, викликає погане загоєння ран, дерматологічні порушення (алопеції, акне). Цинк також впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові.
Застосування цинку з вітаміном А при ентеропатічеським акродерматіте, запальних станах шкіри і алергічних реакціях сприяє швидкому відновленню шкіри.
Застосування цинку і вітаміну А в будь-якому віці забезпечує нормальний стан шкіри, волосся, нігтів, сприяє поліпшенню роботи ендокринної, нервової та імунної системи.

Інструкція - Цинкалекс А Форте капсули №36

Виробник

ТОВ "Фармацевтична компанія "ФарКоС"

Країна походження

Україна

Склад

Діючі речовини:
цинку сульфат - 88 mg (мг) (в перерахунку на іон цинку - 20 mg (мг)), ретинолу ацетат - 0,8 mg (мг),

Допоміжні речовини:
кальцію стеарат, крохмаль.

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози:
білки - 0 g (г); жири - 0 g (г); вуглеводи - 0,26 g (г).

Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози:
1,04 kcal (ккал).

Форма випуску

В упаковці 3 блістера по 12 шт

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

Цинку сульфат

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування - джерело цинку і вітаміну А; сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації функціонування імунної, нервової та репродуктивної системи, підвищенню фізичної витривалості під час інтенсивних фізичних навантажень і сопротівленіяорганізму під час сезонних вірусних і простудних захворювань, поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів; запобігає виникненню алергічних реакцій.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, діти до 7 років.

Способи застосування

Дітям у віці від 7 років і дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі протягом 3-4 тижнів.

Термін і дози вживання може бути змінено за призначенням лікаря.

Не перевищувати рекомендовані добові дози.

Перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника, в сухому приміщенні при температурі від 1 ? до 25 ? і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності - 3 роки з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Не є лікарським засобом.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004